مردي از تبار ديانت و بصيرت

ارسال در ایثار و شهادت

rahimi-2رحیمی را که عمری در هیأت حضرت ام البنین (ع) مشغول خدمت به آستان ائمه طاهرین بود این گونه شناختیم و باید با این صفات از او یاد کنیم:

 

1- خادم، ذاكر و شاعر اهلبيت (ع): عشق و علاقه وافر او به ساحت مقدس اهلبيت (ع) مثال زدني بود. وي عمر خود را صرف محبت به اين خاندان كرامت نمود. در اين ميان، علاقه وي به حضرت ابوالفضل العباس (ع) باعث پايه گذاري قديمي ترين هيأت مذهبي بزرگ شهرستان يعني هيأت حضرت ام البنين (س) از دوران جواني وي و همچنين تأسيس مركز فرهنگي بيت العباس (ع) خميني شهر شد.

مرحوم رحيمي از سن نوجواني مداحي اهلبيت (ع) را در كنار سرودن شعر در مدح اهلبيت آغاز كرد و شعرهاي زيبا و پرمفهومي را در قالب مدايح، مراثي، و نوحه هاي مذهبي تقديم آستان مقدس خاندان رسالت نمود. او حتي تا آخرين ايام زندگي خويش و در بستر بيماري هم مشغول سرودن اشعاري ارزشمند در مدح و منقبت اهلبيت (ع) و شهداي كربلا و مخصوصاً حضرت عباس (ع) بود.

2 - اسوه صبر و توكل: او در شرايط سخت زندگي خويش مخصوصاً در طول دوران طولاني و طاقت فرساي بيماري همواره به ياد خدا بود، زباني شاكر و قلبي ذاكر داشت و هيچگاه لب به گلايه از سختي هاي زندگي و بيماري نگشود.

3- بصيرت و ولايت مداري: در دوران زندگي مرحوم رحيمي، وقايع مختلف سياسي اجتماعي فراواني رخ داد كه مبارزات مردم و پيروزي انقلاب اسلامي اوج آن بود. دفاع مقدس، تهاجم فرهنگي دشمن و ... نيز از اين دست وقايع مهم بود. اين وقايع، و مواضع و گفتار رحيمي در جريان آنها نشانگر بصيرت و بينش عميق سياسي اجتماعي او بود بطوريكه همواره در مسير و خط ولايت و انقلاب پايدار ماند و تا آخرين لحظه زندگي خود بدان افتخار نمود.

4- كار فرهنگي: رحيمي كه خود يك نيروي فرهنگي و هنرمند بود، كار فرهنگي را از دوران جواني آغاز نمود و همراه با كار مطبوعاتي و خبرنگاري كه سالها انجام داد، به فروش كتاب و اقلام فرهنگي روي آورد و تا پايان عمر هم، از همين راه – اگر چه كم درآمد – ارتزاق كرد. زندگي اي بدور از تجمل فراهم نمود و به كار فرهنگي براي جوانان شهر عليرغم همه مشكلاتش افتخار نمود و اصرار كرد. او به كار فرهنگي با محتواي عميق ديني اصرار داشت و همواره از افراط و تفريط و خرافه گرايي و دوري از مكتب اهلبيت (ع) بر حذر مي داشت.

تركيب كار فرهنگي با فعاليت مذهبي و هيئتي و شخصيت اجتماعي و درك بالاي سياسي و اجتماعي رحيمي، باعث جذب جوانان و نوجوانان و اقشار فرهنگي و تحصيلكرده به هيئت حضرت ام البنين (س) شد بطوريكه اكنون اين هيئت، پس از گذشت حدود 40 سال از عمر خود، هر روز پررونق تر مي شود.

در پايان، ضمن تسليت درگذشت اين خادم آستان اهلبيت (ع) به خانواده و دوستداران وي و جامعه مذهبي شهرستان، براي او كه عمري را در اه ترويج معارف قرآن و عترت صرف كرد علو درجات را از خداوند منان خواستاريم.