نان گلی

ارسال در هنر

alt
"نان گلی"

مواد لازم جهت تهيه نان گلي براي چهار نفر


آرد سفيد:                                      250 گرم
شكر:                                            100 گرم
مربّا:                                              50 گرم (شكر آب كرده را با مقدار اندكي آبليمو 10 دقيقه بجوشانيد تا حالت مربا بگيرد)
آب:                                                نصف ليوان
روغن مايع:                                    1 استكان
گلاب                                              1 قاشق
بكينگ پودر:                                   1 قاشق غذاخوري
وانيل و هل:                                   در صورت تمايل


مواد لازم براي تهيه گُل
آب:                                               1 ليوان
شكر:                                           يك استكان و نصف
گلاب:                                           1 استكان
نشاسته:                                      100گرم
مربا آلبالو يا پودر آلبالو يا آب لبو:     به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
شكر، آب و گلاب را روي حرارت مي گذاريم، وقتي به جوش آمد، نشاسته را كه از قبل با آب باز كرده ايم، اضافه کرده و هم مي زنيم تا سفت شود. اكنون به مقدار لازم –آنقدر كه قرمزي گل نياز دارد- مربا آلبالو را به مواد اضافه كرده و كنارمي گذاريم.
آرد و شكر را مخلوط كرده و آب را كم كم اضافه مي كنيم. سپس مربا، گلاب، بكينگ پودر و روغن مايع را هم اضافه كرده و خوب مخلوط مي كنيم تا خميري سفت و يكدست حاصل شود. اگر خمير شل بود کمی آرد اضافه می کنیم.
روي تخته مخصوص را با کمی آرد می پوشانیم و خمیر به دست آمده را روی آن گذاشته و با وردنه صاف مي كنيم. با قالبی گرد، خمیر را به دایره هایی کوچک تقسیم می کنیم. نان ها را در شكر مي غلطانيم و در سيني فر قرار مي دهيم. حالا با قيف مخصوص، گل ها را روي اين نان ها قرار داده و در فر با درجه حرارت 200 سانتي گراد به مدت كمتر از نيم ساعت مي گذاريم تا بپزد.