چرا مسئولان استان از مردم خميني شهر دلجويي نكردند؟
امام جمعه خميني شهر در خطبه هاي ديروز نماز جمعه با انتقاد از برخي مسئولان استان و شهرستان، در خصوص وقايع اخير بار ديگر به بيان موضع پرداخت.
حجت الاسلام سالمي در حاليكه از برخي واكنش ها نسبت به خطبه هاي هفته قبلش به شدت ناراحت بود، به بيان ديدگاههاي خود پرداخت. حجت الاسلام سالمی با اشاره به حادثه مصدومیت یک روحانی که چند روز گذشته در تهران رخ داد، گفت: مراجع عظام از حادثه اتفاق افتاده برای آن روحانی در شهر تهران مطلع شدند و اعلام موضع نمودند اما از حادثه تجاوز به عنف در خمینی شهر با خبر نشدند. وی با اشاره به واكنش حضرت علی (ع) در قبال کشیدن خلخال از پای زن یهودی گفت: وقتی که ما از تریبون نمازجمعه درد دل و گلایه و سوزدل خود را در مورد حادثه و جنایت اتفاق افتاده اعلام می کنیم، مورد انتقاد مسؤولین دستگاه قضایی استان قرار می گیریم و خطاب به من می گویند: این سخنان شما باعث تضعیف قوه قضا و اسلام و نظام شده است. حضرت علی نسبت به اهانت به یک زن یهودی بی تفاوت نبود؛ در حالی که مسؤولین دستگاههای قضایی از درد دل ما ناراحت می شوند. امام جمعه تصريح كرد: از زمان وقوع این حادثه 18 روز می گذرد و این نماز سوم بعد از وقوع حادثه است. اگر من قصد تضعیف قوه قضائیه را داشتم این موضع گیری را در هفته اول و دو روز بعد از حادثه اعلام می کردم. من از شما مردم انقلابی و مذهبی سؤال می کنم پس از 18 روز کدامیک از مسؤولین استان با حضور در جمع مردم خمینی شهر از آنها دلجویی نمودند؟ مسؤولین حاضر به حضور در جمع مردم نبودند در حالی که من قصد آرام کردن مردم را دارم. شما اعتراض می کنید. اگر من جلو مردم را نگرفته بودم و اگر درخواست من در هفته گذشته از مردم برای حفظ آرامش و جلوگیری از راه اندازی راهپیمایی نبود، در خمینی شهر درگیری به وجود می آمد. شما مسؤولین عادت به حضور در نماز جمعه ندارید و از مردم نیز دلجویی ننمودید. آیا به جا نبود در هفته گذشته یکی از مسؤولین استان به منظور حضور در جمع مردم خمینی شهر، در نماز جمعه شرکت کند؟ آیا این 18 روز رسماً مسؤولی در جمع مردم حضور یافت؟ شما که نیامدید و حضور پیدا نکردید؛ کدام مسؤول به صورت علنی در جمع مردم حاضر شد و اعلام موضع کرد؟
دل امام جمعه را خون مي كنند
وي ادامه داد: داد شما مسؤولین را من از تریبون نماز جمعه زدم و به جای شما من مردم را آرام نمودم. در حالی که یک نفر چشم یک روحانی را در تهران کور می کند، در خمینی شهر دل امام جمعه را خون می کنند. مسؤولین به جای همدل شدن با من انتظار شنیدن این سخنان را نداشتند. واقعاً قوه قضائیه را تضعیف می کنم؟ آیا با این سخنان نظام را تضعیف می کنم؟ من ضمن دلداری مردم انتظار داشتم بعضی از مسؤولین مهم شهرستان خودمان هم در جمع مردم حاضر می شدند که حاضر نشدند. حضور مسؤولین در جمع مردم باعث آرامش می شود. نخواهید از من بعضی از مطالب را بگويم. ما انتظار داریم به صورت کلاسیک با مردم برخورد نکنید و مردمی باشید. کمترین تسلی خاطر مردم خمینی شهر حضور مسؤولین استان در جمع مردم بود. وي تصريح كرد: مسؤولین قول دادند که در هفته آینده در شهرستان حاضر می شوند و اگر من این داد و فریاد و انتقاد را نمی کردم آنها حاضر به حضور در شهرستان نمی شدند. حال ما منتظر حضور مسؤولین استان هستیم.
طرح برخورد با اراذل و اوباش خميني شهر بايد اجرايي شود
امام جمعه ادامه داد: من حرف مردم را زدم. من درخواستهای خود از مسؤولین را در جمعه دوم این حادثه مطرح می کنم. امیدوارم اعضای شورای تأمین استان در نماز جمعه هفته آینده شرکت کنند و در نشستی مشترک از زبان مسؤولین خبرهای خوش بشنویم. تقاضای ما از مسؤولین استان این است که طرح جمع آوری اراذل و اوباش در شهرستان خمینی شهر باید سریعاً اجرا شود. این خواسته مردم است. مسؤولین باید با مردم صادق باشند تا مردم هم با ما صادق باشند.
وی با اشاره به سخنان سردار رادان راجع به اجرای طرح ضربتی جمع آوری اراذل و اوباش که پس از فاجعه اتفاق افتاده برای آن روحانی در تهران بیان شد، ادامه داد: سؤال ما این است که آیا اگر چشم این روحانی کور نمی شد شما طرح را اجرایی می نمودید؟ با صداقت باشید. امیدواریم این طرح ادامه پیدا کند و کوتاه مدت نباشد. در شهرستان هم ما مقام قضایی باید با جدیت و اقتدار عمل کند. چرا باید اجازه داد بعضی با استفاده از سلاح سرد هر تجاوزی را مرتكب شوند؟ وی خطاب به مسؤولین استان گفت: نوامیس مردم ما در شهرستان امنیت ندارند.
(تکبیر حضار)
آنچه براي خود مي خواهيد براي مردم هم بخواهيد
آنچه ما مسؤولین برای خود می خواهیم برای مردم هم باید همان را بخواهیم؛ ما مسؤولین تافته جدا بافته نیستیم. اگر این تجاوز به نوامیس یکی از مسؤولین و مراجع قضایی اتفاق می شد آنگاه شما به همین صورت نگاه می کردید؟
آنچه را برای خود می خواهیم برای مردم هم بخواهیم. مردم از شما امنیت می خواهند و می خواهند نوامیس آنها حفظ شود. نوامیس مردم باید بتوانند آزادانه حرکت کنند. حجت الاسلام سالمي ادامه داد: بیایید با مردم رو در رو صحبت کنید و واقعیت ها را به مردم بگویید. وی در واکنش به شعار یکی از نمازگزاران گفت: مسؤولین ما، برادران عزیزان ما هستند و این سخنان من درد دلهای من است و هیچ گونه نشانه ای از تضعیف نظام و قوه قضائیه ندارد.
متهم به تجاوز در حال پرسه زدن در شهر است
امام جمعه خميني شهر خواسته دوم مردم را بجز برخورد با اراذل و اوباش شهرستان، برخورد سریع و فوری با متهمان این پرونده دانست و افزود: مسؤولین قضایی حاضر نشدند یک کلمه حرف با مردم بزنند. 18 روز از این حادثه می گذرد. امام جمعه به کوتاهی دستگاه قضایی در رابطه با جرم تجاوز به عنف یکی از متهمان مشهور شهرستان اشاره نمود و گفت: این متهم در حال پرسه زدن در شهر است.
وي ادامه داد: انتظار داریم از فرمانده نیروی انتظامی کشور به عنوان یک جانباز و نیروی ارزشی. شهر ما فقط دو کلانتری دارد و در تعاملی قوی که با فرمانده نیروی انتظامی استان داشتیم زحمات زیادی از طرف فرمانده نیروی انتظامی شهرستان و حضور به موقع در جمع مردم شده است اما ما انتظار داریم تعداد کلانتریهای خمینی شهر افزایش یابد. شهرک منظریه جمعیتی بالغ بر 50 هزار نفر دارد و جمعیت آن در اثر اسکان مردم در مجموعه های مسکن مهر و افزایش منازل و ادارات افزایش چشم گیری می یابد و راه اندازی یک کلانتری در این شهرک به خوبی احساس می شود. آیا دو کلانتری موجود در خمینی شهر جوابگوست؟ حداقل 3 کلانتری دیگر نیاز داریم.
رئيس ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر شهرستان ادامه داد: خواسته دیگر ما حمایت قاطع از ستاد امر به معروف و تقویت فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و حمایت از آمرین به معروف و نیروی اجرایی این ستاد در شهرستان است. حمایت از مرکز امور رسیدگی به مساجد، تقویت این بخش و ائمه جماعات، هیأتهای امنای مساجد و هیأت های مذهبی از دیگر مسائلی است که باید به آن توجه شود.
وي همچنين گفت: تقاضای من از مدیر کل دادگستری استان افزایش تعداد شعب دادگاه ها، پرسنل آنها و قضات دادگستری در خمینی شهر است. ما در خمینی شهر دادگاه انقلاب مجزا نداریم.
سالمي در بخش ديگري از خطبه ها از مسئولان استان خواست به خمینی شهر به صورت ویژه نگاه کنند و ضمن حمایت از بسیجیان، سپاه ناحیه در رأس امور خمینی شهر و استان قرار گیرد. وي در اين باره تصريح كرد: بسیجیان ما از این روال موجود در شهرستان گلایه دارند. به بسیج باید میدان بدهیم. امام جمعه در پايان خطبه ها خواستار ساماندهي باغات خميني شهر شد و افزود: کلیه باغات شهرستان باید شناسنامه دار بشوند و با قاطعیت در باغاتی که تخلفی می شود، با مالک آن برخورد شود. باید امنیت در پارکهای ما افزایش یابد و این اماکن از وجود افراد متخلف پاک شود.
وی در انتها ضمن از همه مردم دعوت کرد تا آرامش و وحدت خود را حفظ کنند و از سوء استفاده ها و تضعیف مسؤولین جلوگیری کنند. به شایعات توجه نکنند و از ترویج شایعات جلوگیری کنند. با همکاری با نیروی انتظامی هر گونه اطلاعی از متهمان متواری را اطلاع دهند. از حرکات خودسرانه جلوگيری کنند و با اعتماد به مسؤولین شهرستان و استان اجازه دهند تا مسؤولین به وظیفه خود عمل کنند.