مهندس شرفا: ما در کنارتان هستیم و از شما حمایت خواهیم کرد

ارسال در خبر و گزارش

aks--1به مناسبت روز خبرنگار و براي تبريك اين روز به خبرنگاران و تحريريه فرصت، مهندس شرفا شهردار جدید خمینی شهر به همراه حمید شهبازی مدیر روابط عموی شهرداری در دفتر دوهفته نامه حضور يافت و از زحمات خبرنگاران و مجموعه فرصت تقدير كرد.

شرفا ضمن گرامی داشتن روز خبرنگار و تبریک این روز به دست اندرکاران این نشریه از انتشار یک مطبوعه در شهرستان پس از سال ها تلاش و پیگیری ابراز خشنودی کرد و افزود: خبرنگاری دومین یا سومین شغل زیان آور بعد از کار در معدن به حساب می آید چرا که خبرنگارها باید با قرار گرفتن در تيررس وقايع و اتفاقات، خبرها و وقایع را به نحو مطلوب انعکاس بدهند و این نشان می دهد که این شغل چقدر با خطر و استرس همراه است و خبرنگاران شهر ما هم از این خطرات بی نصیب نیستند.

شرفا از بعضی بی مهری ها به خبرنگاران در شهر ابراز تأسف کرد و گفت: متأسفانه جامعه ما هنوز ظرفیت پذیرش این موارد را ندارد و باید کار کرد تا پذیرشش هم ایجاد بشود. مردم باید بپذیرند که خبرنگار یک سری وظایفی دارد که موظف است به انجام برساند و باید با او همکاری کنند.

وی خاطرنشان کرد که شاید بعضی اتفاقات را نشود به طور شفاف مطرح کرد و بستر جامعه باید طوری آماده شود که مثلاً اگر از شهردار هم انتقاد شد بپذیرد و سعی در رفع کمبودها و نکات منفی داشته باشد.

مهندس شرفا با تأکید بر اینکه اگر خبرنگار به بیان نکات منفی می پردازد قطعاً برای این است که مسؤولین را به سمت اصلاح سوق بدهد گفت: من سعی می کنم فضای پذیرش انتقاد را در شهرداری ایجاد کنم.

شهردار افزود: من از انتقاد استقبال مي كنم و معتقدم انتقاد باید با هدف رفع موانع باشد اما اگر بنا باشد افکار مردم را نگران کند خیلی خوب نیست.

شرفا در ادامه گفت: توصیه می کنم با توجه به وارد شدن به فضای انتخابات دقت و حساسیت بیشتری به خرج بدهید چرا که خیلی ها دنبال این هستند که بعضی مسائل را بزرگ کنند تا به اهداف خود برسند لذا می طلبد که شما روی انتخاب تیترها، کلمات و جملات و عکس ها دقت بیشتری اعمال کنید اگر چه همواره دقت مي كرده ايد.

وی با تأکید بر این که یک مطبوعه باید انصاف داشته باشد و جانب عدالت را رعایت کند به ماندگاری رسانه مکتوب اشاره كرد و گفت: صدا و سیما هم رسانه است اما یک نشریه مکتوب می تواند سالهای سال به عنوان یک سند باقی بماند و رادیو و تلویزیون این قدرت را ندارد و این دقت و حساسیت بیشتر شما در ارائه مطالب را می طلبد.

شهردار در پایان برای دست اندکاران دوهفته نامه فرصت آرزوی موفقیت کرد و گفت: ما در کنار تان هستیم و از شما حمایت خواهیم کرد. وی ادامه داد: بنده خودم علاقمند به مسائل فرهنگی هستم و تا آنجا که امکانات و قوانین و مسائل مالی و سیستم اجازه بدهد و حتی فراتر از آن از شما پشتیبانی خواهم کرد تا بتوانیم نشریه را تثبیت کنیم و به سمت هفته نامه شدن پیش برویم.

مهندس شرفا قول داد فضای مناسبی در اختیار فرصت بگذارد و تا رسیدنش به جایگاه اصلی در کنارش بماند.

در ادامه این جلسه، دكتر حسین غفوری مدیر مسؤول دوهفته نامه از شهردار به خاطر اهمیت قائل شدن برای روز خبرنگار تشکر کرد و گفت: ما همه هدفمان این است که تصویر درستی از اخبار شهرستان و نيز فعالیت های شهرداری و دیگر ادارات و سازمان ها ارائه بدهیم بنابراین نه قصد تخریب و سیاه نمایی داریم و نه بی جهت به تعریف و تمجید می پردازیم و کارهای کوچک را بزرگ جلوه می دهیم.

غفوری در ادامه به شگردهای خاص مطبوعاتی اشاره کرد و گفت: گاهی ظاهر یک تیتر یا یک مطلب منفی به نظر می رسد در صورتی که در باطن مثبت است.

وی از شهردار خواست تا دیدگاه ها و نظرات و انتظاراتش را در خصوص نشریه فرصت در جلسه ای مفصل تر بیان کند و افزود: دوستان در فرصت از شما انتظار حمایت های همه جانبه دارند و اگر پشتیبانی شما نباشد ممکن است این مطبوعه سرانجام مثبتی پیدا نکند.

شهردار در پایان با اهدای هدایایی به اعضای هیأت تحریریه فرصت از آنان تقدیر کرد.