مرکز استعدادهای درخشان پسرانه خمینی شهر افتتاح شد
خبرگزاری پانا: مراسم افتتاحیه مرکز استعدادهای درخشان پسرانه در تالار فرهنگیان خمینی شهر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری پانا، در این مراسم تعداد کثیری از اولیا و دانش اموزان و دبیران و مسوولین حضور داشتند.
در مراسم افتتاحیه مجتبی عموشاهی معاون پرورشی اداره اموزش و پرورش خمینی شهر در خصوص چگونگی راه اندازی این مراکز و برنامه های پرورشی و تربیتی به ایراد سخن پرداخت.
معاون پرورشی اداره اموزش و پرورش خمینی شهرگفت :برای اولین بار دراین شهرستان مدارس سمپاد تأسیس گردیده است و انتظار می رود این مراکز در شناسایی و درخشش استعدادهای دانش آموزان مستعد موثر و گام ارزنده ای بردارد مدیر این مرکز در مراسم افتتاحیه کلاس های آموزشی مرکز پسرانه گفت خوشبختانه در سال گذشته به همت و پیگیری های مسوولین ادره آموزش و پرورش مجوز راه اندازی دو مرکز استعدادهای درخشان ویژه دانش آموزان پسر و دختر راهنمایی در خمینی شهر صادر شدو در مهر ماه سال جاری این دو مرکز با نام مرکز شهید اژه ای و فرزانگان آغاز به کار خواهد کرد .
مسعود کمالی افزود: کودکان و دانش آموزان سرمایه های ارزشمند جامعه هستند و در بین آنان افرادی با استعداد و خلاق و سرآمد وجود دارند که نیاز به شناسایی و پرورش استعدادهای آنان در جهت پیشرفت و ترقی جامعه می باشد و این مراکز با ثبت نام دانش آموزان با استعداد از طریق آزمون زمینه های رشد و شکوفایی استعدادهای درخشان را فراهم خواهند کرد.
گفتنی است آموزش یارانه و نجوم و روبات و ریاضی و سرگرمی از دیگر برنامه های کلاس های آموزشی مرکز پسرانه استعدادهای درخشان خمینی شهر است.