مدال طلای هیات داوران جشنواره آل ثانی قطر برای عکس عاشورایی خمینی شهر

ارسال در سایرعناوین

برگزیده جشنواره عکس «آل ثانی» قطر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: جشنواره عکس «آل ثانی» قطر یکی از معتبرترین فستیوال های عکاسی در دنیاست که به خصوص در

سال€Œ های اخیر از سوی کشورهای عربی نسبت به این رویداد و فرهنگ€Œسازی از این طریق مورد توجه قرار گرفته است.

سیدعلی میرعمادی با اشاره به موفقیت پی در پی عکاسان ایرانی در این جشنواره یادآور شد: سال €Œهای قبل هم عکاسان ایرانی دیگری موفق به کسب جوایز این جشنواره شدند ولی امسال به لحاظ تعداد جوایزی که ایرانی ها از آن خود کردند، منحصر به فرد بود.

میرعمادی که جایزه طلای این جشنواره را به خود اختصاص داده است، درباره دلیل موفقیت اثر خود با موضوع عاشورا در این کشور عربی بیان کرد: حدود سه سال است که به صورت متمرکز روی موضوع عاشورا و مراسم آن هم مطالعه و هم عکاسی می کنم. این عکس برگزیده نیز از جمله اولین عکس های من از مراسم تعزیه در خمینی شهر است که البته عکسی بسیار شناخته شده است چرا که تاکنون به بخش نمایشگاهی جشنواره های خارجی بسیاری از جمله یونان، ایتالیا، صربستان، بوسنی، مونته نگرو و ... راه یافته است.

وی افزود: برای این عکس در بخش آزاد جشنواره عکس «آل ثانی» قطر جایزه مدال طلای هیات داوران را دریافت کردم.

جشنواره «آل ثانی» از معتبرترین و جدی€Œترین جشنواره€Œ های آسیاست كه به دلیل جوایز نقدی ۸۰ هزار دلاری آن بسیار مورد توجه عكاسان حرفه ای جهان قرار دارد. این جشنواره با برنامه ریزی و داوری كشور اتریش و حمایت مالی كشور قطر و نظارت فدراسیون جهانی عكس برگزار می€Œ شود و همچنین مورد پوشش انجمن عكاسان آمریكا پی اس ای نیز قرار دارد.

دورنمای مورد نظر این فستیوال با سرمایه گذاری هنگفت در پیشبرد اهداف فرهنگی بوده و در راستای تعالی فرهنگ عكاسی و عكس برنامه خود را سالانه در چارچوب فستیوال آل ثانی پی می €Œگیرد.

سيد علي ميرعمادي كه همكاري €Œاش با كانون عكس انجمن سينماي جوانان ايران را از سال ۱۳۸۹ آغاز كرده است و هم€Œ اكنون مسووليت كارگروه ترجمه اين كانون را در اختيار دارد در سال جاري موفق به دريافت مدال طلاي آساهي شيمبون ژاپن شده است. علاوه بر موفقيت€Œ هاي سال جاري، اين عكاس تاكنون موفق به دريافت ۱۷ مقام بين €Œالمللي شده است و آثارش تاكنون در ۹۰ نمايشگاه برگزار شده در كشورهاي مختلف به نمايش درآمده است.

میرعمادی برنده مدال طلای جشنواره عکس قطر معتقد است که شناخت و تمرکز عکاسان ایرانی به موضوع عاشورا، در ارائه تصویر صحیحی از این مراسم آیینی در دنیا تاثیرگذار است.