عیادت از خبرنگار قدیمی مطبوعات در خمینی شهر
نادرقلی مجیدی آهی سرپرست روزنامه کیهان استان اصفهان به اتفاق نمایندگان کیهان در خمینی شهر و درچه با حضور در منزل حاج علی رحیمی نماینده و خبرنگار سابق خمینی شهر از وي عیادت و تجلیل نمودند.
حاج علی رحیمی 15 سال به عنوان خبرنگار و نماینده روزنامه کیهان و ديگر مطبوعات در خمینی شهر زحمات بسیاری کشید و به دلیل بیماری نتوانست به فعاليت ادامه دهد و اکنون حدود 17 سال است با بیماری قند خون و کمبینایی چشم و مشکلات دیگر در منزل بستری است.
در اين عيادت، حاج علی رحیمی گفت: دلم میسوزد که 15 سال برای کیهان کار کردم و پس از بیماری هیچکس به من کمک نکرد و حتی حال مرا نپرسیدند و چون این مسائل برای همه خبرنگاران ممکن است پیش بیاید دوست دارم مسؤولین کیهان از همکاران و بازنشستگان دلجویی نمایند.
آهی سرپرست كيهان استان اصفهان هم با بيان اينكه از وضعيت اين فعال قديمي مطبوعاتي خبر نداشته است گفت: انشاءا... بتوانیم بیشتر به شما سر بزنیم و اگر کاری از ما ساخته باشد انجام دهيم.
گفتني است رحيمي از فعالان قديمي مطبوعات خمينيشهر است و علاوه بر امر نمايندگي مطبوعات، بنيانگذار يكي از قديميترين و پابرجاترين هيئات مذهبي شهرستان بنام هيئت حضرت امالبنين (س) بوده و ديوان شعري هم در مناقب اهلبيت (ع) از سرودههاي وي در دست مداحان است.