افزايش هزار و 500 تني توليد قارچ در استان اصفهان

ارسال در سایرعناوین

از ابتدای سال تا کنون بیش از 9 هزار و 500 تن قارچ دکمه ای در استان اصفهان تولید شده است. به گزارش فرصت آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، مدیر امورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: این میزان تولید قارچ نسبت به سال گذشته هزار و 500 تن افزایش داشته است.
آقای رئیس زاده با اشاره به اینکه بیش از 20 درصد قارچ تولیدی کشور امسال در استان اصفهان برداشت شده افزود: شهرستانهای اصفهان، برخوار، خمینی شهر، چادگان و نطنز عمده مراکز تولید قارچ در اصفهان هستند.
وی گفت: 72 واحد فعال در زمینه قارچ خوراکی در استان فعالیت می کنند که سالانه حدود 9 هزار تن قارچ تولید می کنند و زمینه اشتغال 550 خانوار را فراهم کرده اند.
در بیش از 468 هزار مترمربع گلخانه استان اصفهان قارچ کشت می شود و تهران، اصفهان و زنجان به ترتیب تولیدکنندگان قارچ در کشور هستند.