در اصفهان ناامنی شود،شما مسئولید

ارسال در مهم ترین خبرهای استان و کشور

عضو کمیسیون امنیت​ملی از دیدار مقام معظم رهبری با کارکنان وزارت اطلاعات و تقدیر ایشان از شخص وزیر یاد و تاکید کرد که کمیسیون امنیت ملی از عملکرد وزیر اطلاعات و شخص حجت​الاسلام مصلحی حمایت خواهد کرد.

حسن کامران نماینده اصفهان در نطق امروز خود با بیان اینکه اوباما افکارش را به گور می​برد از ارج نهادن مجلس به انقلاب​های اسلامی منطقه بویژه یمن یاد کرد و افزود: آمریکا کودکان و زنان را در بحرین و یمن له می​کند و خجالت نمی​کشند که ایران را متهم به نقض حقوق بشر می​کند.

وی با تسلیت ایام سوگواری فاطمیه از دسته​جات عزاداری اصفهان که همچون محرم، به عزاداری می​پردازند، تشکر کرد.

کامران همچنین با اشاره به نام​گذاری جهاد اقتصادی برای سال جاری، ادامه داد: دستگاه​ها یادشان باشد که در پایان سال شعار تحویل ندهند و با متر، کارکردشان راعرضه کنند.

نماینده اصفهان با اشاره به نارضایتی کشاورزان اصفهان، به وزیر کشور هشدار داد و گفت: من در مردادماه سال گذشته هم با رئیس​جمهور صحبت کردم و ایشان به وزیر کشور دستور پیگیری اکید دادند. من هم باز هشدار می​دهم که اگر هر نارضایتی و نا امنی​ای در اصفهان بوجود بیاید، مسئولش وزیر کشور است که زودتر از اینها باید دست به کار می​شد.

کامران در تذکری به وزارت خارجه هم گفت: توقع داشتیم دیپلماسی ما فعالتر باشد و نسبت به مسائل منطقه و انقلاب​ها بی​تفاوت نباشد. انتظار داریم که دیپلماسی ما فعالتر شده و برنامه مشخصی را تا پایان سال ۹۰، در دستور کار خود قرار دهند.