در اصفهان ناامنی شود،شما مسئولید
عضو کمیسیون امنیتملی از دیدار مقام معظم رهبری با کارکنان وزارت اطلاعات و تقدیر ایشان از شخص وزیر یاد و تاکید کرد که کمیسیون امنیت ملی از عملکرد وزیر اطلاعات و شخص حجتالاسلام مصلحی حمایت خواهد کرد.
حسن کامران نماینده اصفهان در نطق امروز خود با بیان اینکه اوباما افکارش را به گور میبرد از ارج نهادن مجلس به انقلابهای اسلامی منطقه بویژه یمن یاد کرد و افزود: آمریکا کودکان و زنان را در بحرین و یمن له میکند و خجالت نمیکشند که ایران را متهم به نقض حقوق بشر میکند.
وی با تسلیت ایام سوگواری فاطمیه از دستهجات عزاداری اصفهان که همچون محرم، به عزاداری میپردازند، تشکر کرد.
کامران همچنین با اشاره به نامگذاری جهاد اقتصادی برای سال جاری، ادامه داد: دستگاهها یادشان باشد که در پایان سال شعار تحویل ندهند و با متر، کارکردشان راعرضه کنند.
نماینده اصفهان با اشاره به نارضایتی کشاورزان اصفهان، به وزیر کشور هشدار داد و گفت: من در مردادماه سال گذشته هم با رئیسجمهور صحبت کردم و ایشان به وزیر کشور دستور پیگیری اکید دادند. من هم باز هشدار میدهم که اگر هر نارضایتی و نا امنیای در اصفهان بوجود بیاید، مسئولش وزیر کشور است که زودتر از اینها باید دست به کار میشد.
کامران در تذکری به وزارت خارجه هم گفت: توقع داشتیم دیپلماسی ما فعالتر باشد و نسبت به مسائل منطقه و انقلابها بیتفاوت نباشد. انتظار داریم که دیپلماسی ما فعالتر شده و برنامه مشخصی را تا پایان سال ۹۰، در دستور کار خود قرار دهند.