زن ۶۳ ساله، ۷۳ گواهينامه فنی و حرفهای دارد
خبرگزاری ایمنا: خانم ماهیجان بهارلو متولد ۱۳۲۸ آبادان و ساكن شهر بهارستان اصفهان است؛ وی تعداد ۷۳ گواهينامه مهارت را در رشتههاي مختلف هنري، صنايع غذايي و كشاورزي، خدماتي و رايانه كسب کرده است.
به گزارش ایمنا، بهارلو که مدير مجتمع آموزش فني و حرفه اي آزاد بهارلو است، اظهار داشت: از دوران كودكي علاقه شديدي به فراگيري مهارت در زمينههاي مختلف داشتم، بهطوريكه با استفاده از پول تو جيبي كه از پدرم ميگرفتم، نیمی از آن را صرف خرید وسایلی چون كاموا و ميل بافتني مي کردم و نیم دیگر را به كلاس ششميها كه از خودم بزرگتر بودند ميدادم و از آنها میخواستم که به من بافتني ياد بدهند و پس از آن در دوران نوجواني با آموزشهاي فني و حرفهاي آشنا شدم و اولين گواهينامه مهارتم را در رشته نازكدوز زنانه در سال ۱۳۵۱ و در مركز فني و حرفهاي شهرستان آبادان دريافت کردم.
وي انگيزه اصلياش را در فراگيري مهارت، توجه به این آیهی قرآن که میفرماید " اي انسان من تو را عبث خلق نكردم و با استعدادهاي مختلف خلق كردم كه كسي را بر كسي برتري نباشد" عنوان کرد.
ماهيجان بهارلو گواهينامههاي خود را در دهههاي ۶۰ تا ۹۰ در رشتههايی چون الگوساز و برشكار زنانه، راسته دوز، تكه دوزي، كيف دوزی، شبكه دوزی، مهارتهاي سالم زيستن، هنر در خانه، كاپشن دوزی، كيك ساز و ترساز، پرورش قارچ خوراكي، پرورش زنبور عسل، گليم بافي، رفوگري فرش، رنگرزي، چاپ سيلك، طراحي با نرم افزار فتوشاپ، تعمير لوازم خانگي و كشتكار گلخانهاي دريافت کرده است.
بهارلو خاطرنشان کرد: در حال حاضر به دنبال شركت در آزمونهاي كتبي و عملي و دريافت سه گواهينامه مهارت در رشته هاي لوله كشي ساختمان، جوشكاري و برق ساختمان هستم كه با دريافت اين گواهينامهها، حضور خود را در آزمونهاي فني و حرفهاي تكميل شده ميدانم.
وي همچنين در حال حاضر دانشجوي رشته صنعت فرش بافي دانشگاه جامع علمي كاربردي نيز ميباشد.
روزنامه فرصت از سال 13 کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر خبر های خود را به صورت آنلاین نیز ارائه میکند