54 حکم قضایی روی میز استاندار/ تخریب رستورانهای کن و تحویل به شهرداری
مشاور حقوقی استاندار تهران از اجرایی شدن 54 حکم قضائی ویژه زمین خواران کن سولقان تهران خبر داد و افزود: زمینها و رستورانها پس از تصرف برای ایجاد فضای سبز تحویل شهرداری تهران میشود.
ولی الله داوریان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه همچنان پرونده زمین خواری در پایتخت مفتوح است گفت: در پرونده زمین خواری در کن سولقان 54 حکم قضائی صادر شده که توسط ادارت آب، جهادکشاورزی، منابع طبیعی و مسکن و شهرسازی در حال اجرا است.
وی افزود: زمین خواران و متصرفان حاشیه رودخانه کن مقاومتی برای بازپس گیری زمینهای تصرف شده نداشتند و یک به یک زمینها و رستورانها در حال تحویل است.
مشاور حقوقی استاندار تهران اظهار داشت: در مجموع 150 هکتار زمین و رستوران پس از تخریب برای مناسب سازی و درختکاری تحویل شهرداری تهران می شود.