به هر آگهی استخدامی اعتماد نکنید
خبرگزاری ایمنا: كارشناس مسائل اجتماعي فرماندهي انتظامي شهرستان اصفهان با بیان اینکه بسياري از آگهی های استخدامی قابل اعتماد نیستند بر توجه و هوشیاری جوانان و خانواده ها تاکید کرد.
به گزارش ایمنا سرگرد علي غفاري يكي از شيوه هاي افراد شياد و سوء استفاده كننده از جوانان را جذب افراد جوياي كار از طريق داير كردن موسسات كاريابي عنوان کرد و اظهار داشت: مردم به خصوص جوانان جوياي كار باید هميشه مد نظر داشته باشند، موسسات كاريابي بايد داراي مجوز رسمي از اداره كار و اماكن عمومي نيروي انتظامي باشند.
وی تصریح کرد: تاكنون بارها اينگونه موسسات كلاه بردار از كار در آمده و افراد جذب شده به اين موسسات قرباني هواها و هوس هاي افراد شياد شده اند كه در اين رابطه مي بايست خانواده ها هوشياري لازم را به عمل آورده و به فرزاندانشان آموزش بدهند.
كارشناس مسائل اجتماعي فرماندهي انتظامي شهرستان اصفهان خاطرنشان کرد: آگهي هاي زيادي در روزنامه ها، نشريات چاپ و حتي بر روي روي ديوارها برچسب مي شوند كه بسياري از آنها قابل اعتماد نيستند و صرف چاپ يك آگهي براي آن موسسه يا شركت آگهي دهنده اعتبار نمي آورد و بايد با تحقيق و بررسي كامل عمل كرد.
غفاری خطاب به خانواده ها گفت: توصیه می شود بر محل كار، دوستان و حتي ميهماني هايي كه فرزندان تان می روند نظارت داشته و اجازه ندهید به سادگي در دام افراد شياد و كلاهبردار بیفتند.
وی در پايان بر لزوم تماس با شماره تلفن مركز فوريت هاي پليسي ۱۱۰ در صورت بروز هرگونه مشكل يا مشاهده مورد مشكوكي تاكيد كرد.
روزنامه فرصت از سال 13 کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر خبر های خود را به صورت آنلاین نیز ارائه میکند