مردم اصفهان کمتر از دیگر استانها نان مصرف می‌کنند

ارسال در مهم ترین خبرهای استان و کشور

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 10 کشور گفت: مردم استان اصفهان کمتر از مردم دیگر استانهای کشور نان مصرف می‌کنند.

نصرالله نوری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در تحقیقات انجام شده به اثبات رسیده که اصفهانی‌ها کمتر از دیگر مردم استان‌های کشور نان مصرف می‌کنند، افزود: بر اساس این تحقیقات مردم اصفهان با مصرف سرانه نزدیک به هفت کیلوگرم، کمتر از دیگر استانهای کشور نان مصرف می‌کنند.

وی اظهار داشت: سرانه مصرف نان به ازای هر نفر در کشور به صورت میانگین 10 کیلوگرم است که این رقم در سطح استان اصفهان، رقمی معادل 6.5 کیلوگرم را شامل می‌شود.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 10 کشور با اشاره به اینکه بر اساس قانون هدفمندی یارانه‌ها و با حذف یارانه آرد مصرفی واحدهای پخت نان، کیفیت نان نیز باید افزایش یابد، تصریح کرد: علاوه بر لزوم افزایش کیفیت آرد مصرفی واحدهای پخت نان، لازم است آموزشهایی نیز به فعالان این صنعت ارائه شود تا کیفیت نان افزایش یابد.

وی با بیان اینکه یک برنامه آموزشی مدون برای فعالان واحدهای پخت نان در سطح استان اصفهان و منطقه 10 کشور در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: این برنامه‌ریزی آموزشی پنج ساله است اما تلاش می‌کنیم در کمتر از این بازه زمانی، نسبت به آموزش نانوایان اقدام کنیم.

نوری تاکید کرد: طبق محاسبات انجام شده می‌توان این دوره‌های آموزشی پنج ساله را در سه سال به اتمام رساند تا شرایط بهتری بر کیفیت نان تولید شده حاکم شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه حضور در بسیاری از این کلاس‌های آموزشی نیازی به پرداخت شهریه آموزش ندارد، گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا 12 هزار نفر از نانوایان و فعالان واحدهای پخت نان استان اصفهان در این کلاس‌های آموزشی به صورت رایگان شرکت کنند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 10 کشور همچنین در مورد کیفیت و چگونگی پیشرفت این کلاس‌های آموزشی از ابتدای هدفمندی یارانه‌ها تاکنون، افزود: تاکنون کارکنان یک‌هزار و 100 واحد پخت نان در استان اصفهان آموزش دیده‌اند و سه هزار واحد نیز در کلاس‌های آموزشی حضور دارند.