الوفرصت / 44

ارسال در الو فرصت

aloحجم تلفن ها و نامه های مردمی به دفتر «فرصت» که اغلب حاوی درخواستهای مردم از مسؤولان و ارگان هاست رو به افزایش است واین نشان دهنده ضوررت وجود یک پل ارتباطی بین مردم و مسؤولان استان است.

انعکاس این درخواستها و درد دل ها لزوماً به معنای تأیید آنها نیست و در عرف مطبوعات هم نیست که یک مطبوعه در خصوص صحت و سقم ی کادعای تلفنی تحقیق کند. بلکه مطبوعات عموماً تلفن ها و تماسهایی را که· حاوی توهین و تهمت نبوده و تنها شامل یک درخواست یا گلایه جزئی است منتشر نموده و نهادها وارگان ها هم توجیه هستند که باید پاسخ لازم را ارائه کنند.و اینک این تماسها:

خیابان منتظری نسبت به خیابانهای دیگر شلوغ است و چند مدرسه ابتدایی هم هست لطفاً پل هوایی نصب کنید.
سعیدی 

خیابان کهندژ را برای گاز کنده اند. سه ماه است این جا را درست نکرده اند. چرا؟ در ضمن سطل های مخصوص زباله هم ندارد.
از کسبه خیابان کهندژ

ماشین ها، سر چهار راههای شهر خیلی بی دقت می آیند. در ضمن برای بازیافت اطلاع رسانی کردن یک دفعه در محله ما آمدند و دیگر نیامدند.(در کهندژ)
خانم صالحی

چرا در خیابان شریعتی که این قدر مهم است تاکسی نمی آید؟ باجه بلیط فروشی هم ندارد.
یک شهروند

ساعت جمع آوری زباله ها که تغییر پیدا کرده حالا نه شب ها می آیند و نه روزها. مثلاً خیابان استاد طلایی منظره بدی پیدا کرده است.

من یک شاکی دارم. ایشان به ظاهر برای من سه تا ابلاغ فرستاده. من گله دارم از دستگاه قضا که این سه تا ابلاغ به دست شخص بنده نرسیده است و مأمور آن را به من یا یک شخصی که مورد اعتماد من باشد تحویل نداده حداقل به یک نفر می داد و کارت ملی او را می دید. یک شخصی با مأمور درگیر شده و گفته که پسر من است و مأمور هم گزارش داده که با پسر من درگیر شده است.
سعیدی

پیشنهاد می دهم که برای شریعتی (پل گاردر) سرعت گیر بگذارند. خیابان ماربین جنوبی هم آسفالت نشده
جعفری

تلفن های بیمه خیلی اشغال است. خود مسؤولان بیایند این شماره ها را بگیرند و ببینند که چقدر اشغال است.

در هر شهری پل هوایی هست. در خیابان منتظری هم یک پل هوایی بزنید.

علی صالحی

آپارتمانهاي نیروی انتظامی که برج 8 قرار بود تحویل بدهند هنوز تحويل نشده. در ضمن من قبلاً هم تماس گرفته بودم راجع به اینکه برای فنی و حرفه ای امتحان دادم و هم تئوری و هم عملی را قبول شدم حالا بعد از یک سال مشخصات من در فنی و حرفه ای نیست!
داورپناه

ما در فاز 5 منظریه هستیم. یک زمینی روبروی آپارتمانها هست که قرار بوده فضای سبز شود ولی متأسفانه آشغالدانی شده است. ما خودمان آشغالها را جمع کردیم. حدود 9-8 تا وانت شد و به شهرداری گفتیم که فقط خاکبرداری را انجام دهد، خودمان درخت می کاریم وآب می دهیم. حدود 7-6 ماه ما را در شهرداری به هم پاس دادند.
کریمی

اگر بخواهی NGO یا اتحادیه یاهر گروهی را ثبت رسمی کنی باید از کانال تشخیص هویت بگذری. متأسفانه این بخش به سبک قدیمی و به صورت توهین آمیزی برخورد می کند چرا از فن آوری های روز استفاده نمی کنند حج و زیارت عربستان با احترام و سرعت بالا دستت را روی یک شیشه می گذارد و انگشتها را اسکن می کند.
یک شهروند

چرا در شهری که این همه متراکم است برخی از شعب بانکها عابر بانک ندارد؟
یک شهروند

روبروی رستوران [...] خیلی آشفته است و اصلاً تمیز نمی کنند و طرف رستوران را خیلی اهمیت می دهند و این طرف خیابان را نه.
شکرعلی

عکاستان را بفرستید خیابان جانبازان تا از این زباله هایی بین ساختمانهای 5 طبقه جمع شده عکس بگیرند.

از شهرداری و شورای شهر به خاطر رسیدگی به خیابان صفائیه متشکرم از شما هم به خاطر اینکه پل ارتباطی برای حل مسائلی شدید ممنونم.
یک شهروند

گفته اند که عوارض در کلیه شعب بانک ملت قابل پرداخت است ولی هفته دوم اسفند در بانک ملت میدان قدس عوارض را نمی گرفتند. چرا؟

معمولاً دو ماه آخر سال که می شود ادارات کندن آسفالت و لوله گذاری را تعطیل می کنند و شهرداری هم به آنها مجوز برای حفاری و کندن نمی دهد اما در شهر ما در طی این یکی دو هفته شاهد حفاری و کندن آسفالت توسط بعضی از ارگانها بودیم ظاهراً این ارگانها تازه یادشان آمده که کارهایی عقب افتاده را باید انجام بدهند نمی شود این کارها را بعد از ایام عید انجام داد تا کمتر برای شهروندان مزاحمت ایجاد کرد.
یک شهروند

اینکه یک بار شهرداری باغچه های کنار خیابان را کود می پاشند و فردا گروهی دیگر باغچه را می کنند و خاک پرکود را همراه با نخاله های پیاده رو به خارج از شهر انتقال می دهند جای تأمل دارد آخر این کود برای شهرداری هزینه داشته بهتر نیست قسمتهای مختلف شهرداری در کارهای عمرانی و خدماتی هماهنگی بیشتری داشته باشند.
مجیدی پور

مگر از میدان نماز تا چهارراه CNG چند متر است که به این خیابان رسیدگی نمی کنند و جدول کشی نمی کنند؟
یک شهروند

از شهردار برای تعریض و اصلاح قسمت جنوبی فلکه آیت ا... صهری متشکرم
سلطانی

خواهش می کنم دو تا سطل بزرگ زباله برای کوچه شهید دهقانیان(بلوار جمهوری اسلامی) بگذارند تا مردم زباله ها را در جوی های آب نریزند.
خانم لقمانی

این قدر که از راننده های اتوبوس انتقاد می کنید از مشکلاتشان هم بنویسید. اینها آخر هر ماه بلیطهایشان که از مردم گرفته اند وزن می شود و طبق یک فرمول محاسباتی اگر وزنشان کم باشد از کارکردشان کم می شود. مردم هم برای ما مشکلاتی ایجاد می کنند. مثلاً در بالا و پایین رفتنشان از اتوبوس تأخیر دارند. در جایی غیر از ایستگاه می خواهند پیاده شوند. می گویند ما داشتیم می دویدیم ولی شما پا را گذاشتید روی گاز و رفتید، ما هنگام خروج از ایستگاه سمت چپ را می بینیم نه راست را پس اصلاً آنها را نمی بینیم.
یک راننده اتوبوس

روبروی شهرداری منطقه2، 30 -20 تا کارگر برای فضای سبز کار می کنند آیا همه شهر همین جاست؟! یک مورد دیگر اینکه در اسفندماه که این قدر خیابان منتظری شلوغ است، آن هم ساعت 12 ظهر آمده اند درخت های این خیابان را هرس می کنند.
عبدا...

دلیل انتقال علمک های گاز از منازل به بیرون چیست و امیدوارم سریع تر نخاله ها را منتقل و محل های کنده شده را آسفالت کنند که در ایام عید کوچه ها بدمنظره نباشد.
یک شهروند

تقاطع خیابان عماد سیادت و شهید اشرفی پس مانده های کارخانه سنگ منظره زشتی به وجود آورده درست است که قرار است خیابان ادامه پیدا کند ولی حالا تا آن زمان کارخانه را مجبور کنند آنها را جمع کند.
یک شهروند

شهرداري به خیابان سلمان برسد. عوارضشان را کامل داده اند. پیاده روها خاکی است در حالی که بعضی از خیابانها را دو بار دو بار آسفالت و سنگ فرش می کنند (مثل دوشنبه بازار) اینجا زمینی است که 30 سال است رها شده و محل جمع شدن نخاله ساختمانی شده است.
بهارلو