الو فرصت
بنده عضو اتحادیه رانندگان وانت هستم. توی تلویزیون تبلیغ میشود که برای گرفتن تسهیلات اقدام نمایید. ولی با وجود اینکه 7 روز از این اطلاعیه گذشته هنگام مراجعه به بانک ملی میگویند فرمش برای ما نرسیده! تا 30 آبان هم بیشتر وقت ندارد. ما چه کار کنیم؟
عبدالرضا پرنده
سه سؤال دارم: مغازههایی که جلوی مغازه کارتن میگذارند آیا مجاز هستند؟ بلندگوهای توی کوچهها نان خشکی و غیره مزاحم نیستند؟ بعد از چهارراه شریعتی افغانیها خیلی چشم چرانی می کنند، چرا برای این موضوع کاری نمی کنند؟
یک شهروند
دانشگاه صنعتی مال خمینیشهر است؟ توی آگهیهای خود شهرداری نوشته دانشگاه صنعتی خمینی شهر.
حاج حیدری
در کهندژ دو سه تا مغازه قلیان چاق میکنند. (مثل چایخانهها) آیا این شروعی برای اعتیاد نیست؟ نرسیده به پمپ بنزین جدید دو طبقه 250 متری به یک چایخانه اختصاص دارد و اکثر مشتریانش هم 12 تا 20 ساله هستند.
ابراهیمی
روزنامه کیهان مورخ 19/8 صفحه 13 ذکر کرده که کازرونیها در مورد سلمان فارسی یک فیلم میخواهند تهیه کنند و از تهران هم برای بازدید آن رفتهاند. پس بالاخره سلمان کازرونی است یا خمینیشهری؟
حاج هاشمی
آقای [...] یک از نگهبانهای اداره آموزش و پرورش رفتار خوبی با مراجعهکنندگان ندارد. این رفتار در شأن فرهنگیان نیست.
یک فرهنگی
چند وقتی است که کتابخانه علیبنابیطالب جویآباد محیط امنی برای ما خواهران ندارد. یک موتورسوار دائماً مزاحم میشود. همچنین چند روزی است که این کتابخانه کتابدار معینی ندارد و کتابخانه فقط سه روز درهفته و فقط نصف روز باز است و کتابدار هم در کتابخانه حضور ندارد.
یک دانشجو
در خیابان امام جنوبی ابتدای کوچه ششم و کوچه محلهنو یک چهارراه قرار میگیرد که هر روز تصادف میشود. 8 آبان هم یک جوان کشته شد. لطفاً یک فکری به حال اینجا بکنید.
قاسمی
در منظریه روبروی بازارچه [...] قرار دارد. این یک مجموعه خصوصی است و از آن به عنوان انبار برنج و ... استفاده میکنند و به دروغ پارچه زدند: «دبیرستان ...» و از مزایای آن بهره میبرند. لطفاً در این مورد گزارشی تهیه کنید.
یک شهروند
مدتی است که سرقتهای زنجیرهای در منطقه دوشاخ صورت میگیرد. لطفاً نیروی انتظامی رسیدگی کند.
یک شهروند
چهارراه یزدانپناه نه پلیس دارد نه چراغ قرمز. به علت رفت و آمدهای فراوان تصادفات زیادی رخ میدهد. لطفاً راهور نیروی انتظامی اقدام کند.
یک شهروند
من دانشجوی رشته ادبیات دانشگاه کاشان هستم. هفتهای یک بار به خمینیشهر میآیم. یک بار که دوستانم را آورده بودم، یک موتوری را دیدیم که دوپشته بود و قمه دستش بود. در ضمن خیابان شریعتی جنوبی هم روزهای تعطیل جو خوبی برای خانمها ندارد و دستفروشها در این خیابان زیادند و ترافیک ایجاد میشود. مورد دیگر اینکه برای خانمها یک کتابخانه درست و حسابی در این شهر وجود ندارد.
خانم کریمی
چرا به همه جای خمینیشهر میرسند و سنگ فرش میکنند الّا خیابان حافظ (قائمیه)؟ لطفاً رسیدگیشود.
طاهری
روی تابلویی که اول خیابان مدرس زدهاند اصلاً اسم خیابان مدرس را ننوشتهاند! روی این تابلو نوشته شده: اصفهان، شهید فهمیده، شهرداری منطقه یک. خب کسی که آشنا نیست مدام دنبال اسم این خیابان می گردد و پیدا نمی کند.
زمانی
میزان بیمه ساختمان خیلی گران شده و صاحبان خیلی از ساختمانها را دچار مشکل کرده. من در منطقه 4 بودم به شهردارش گفتم یک سر به مجموعهات بزن! 5 نفر مراجعهکننده نداری. ما اگر 20 میلیون تومان وام مسکن بگیریم چند میلیونش را باید بابت بیمه و عوارض بدهیم؟
داوود ملکوتی
به شهرداری پیشنهاد میدهم که قسمتی از آسفالت کنار جوی گاردر از امام شمالی تا منتظری را بردارد تا مردم به صورت داوطلبانه درخت بکارند. چون قدیمها خیلی اینجا با صفا بود.
خانم منصوری
انگار مراسم عروسی در روز هم در بعضی از جاهای خمینیشهر انجام میشود و باعث ترافیک زیاد و حتی تصادف میشود. میخواستم گوشزد کنید که از این کار جلوگیری شود و این یک کار دیگر جزو رسومات خمینیشهر نشود.
گرجی
در خیابان منتظری معلوم نیست چه خبر است! برای آب و فاضلاب 8-7 ماه است که جاده را ریختهاند بالا. درست میکنند و بعد میگویند اشتباهی رخ داده و دوباره میریزند بالا! یکی از مسؤولان هم نمیگوید اینها چه کار میکنند. کار و کاسبی هم تعطیل شده است. لطفاً رسیدگی کنید.
جولایی
در خیابان صهری 15 تا مغازه کنار هم وجود دارد که صاحب آنها شهرداری است و فقط میگوید که اینها به منظور قهوهخانه اجاره میدهند. بنده پیشنهاد میدهم که اینها را به منظور بازارچه امور ساختمانی اجاره دهند. چون یکی از بهترین کارهایی است که در این محل میتوان انجام داد.
داورپناه
در بلوار دانشگاه صنعتی به سمت فلکه دانشگاه، بلوکهای بتنی که روی کانالهای آب اطراف خیابان میباشد تخریب شده و داخل کانالها و اطراف پیادهرو افتاده و منظره زشتی را به وجود آورده است. خواهش میکنیم اگر مربوط به شهرداری خمینی شهر است پاکسازی کنند و اگر مربوط به اصفهان است آنها پیگیری کنند و چون جاده ورودی و خروجی خمینی شهر است و زیبایی شهرمان در گرو آن است، به گونه ای باشدکه مسافرانی که به اینجا میآیند شهری زیبا مشاهده کنند.
نوربخش
سر چهارراه دولت یک مغازه هست که هنوز خراب نشده است و باعث تصادف میشود.
نوروزی
یک اختلافی بر سر مدارس هیأت امنایی وجود دارد. این مدارس از نظر روانی به بچهها آسیب میرساند و ایجاد تبعیض میکند. بعضی از مدارس مناطق محروم مدام عقبگرد میکنند. در آنجا رقابت بر سر این موضوع است که چه کسی دستش را با تیغ عمیقتر ببرد یا اینکه هر که قمه زده احساس بزرگی زیاد میکند. این مدارس هم وضع را بدتر میکند.
صمدی
از عصارخانه ورنوسفادران چرا مطلب نیست؟ همهاش از فروشان و جویآباد است! جویآباد یک برج کبوتر دارد، هی مینویسید! ولی در مورد عصارخانه ورنوسفادران هیچی نمینویسید.
علی صالحی