بازتابهای فرصت 56
- توان به توان 2
- بلوف زدن ممنوع!
- محافظه كارها...
- و ...توان به توان 2
در شماره قبل، یکی از تیترهای اصلی نشریه، پیرامون مصاحبه کوتاه فرصت با دکتر ذاکر استاندار و وعده وی برای حل مشکل جاده کمربندی بود. یکی از خوانندگان در این زمینه گفت: «آقای استاندار سال گذشته هم وعده داده بود با تمام توان خود این موضوع را پیگیری می کند. امسال هم که گفته با تمام توان خود پیگیری می کند! ضمناً سردار وحیدی وزیر دفاع هم خودتان سال گذشته با او مصاحبه کردید و گفته بود تمام توان خود را برای حل این موضوع بکار می برد. اين توان به توان 2 كي به نتيجه مي رسد؟»
بلوف زدن ممنوع!
یکی از شهروندان در واکنش به مصاحبه فرصت با نماینده میراث فرهنگی شهرستان گفت: «بحث ایجاد منطقه گردشگری لادر بحث خیلی خوبی است و شهرداران و فرمانداران زیادی پیگیر این موضوع بودند و آنطور که باید موفق نبودند. حالا اینکه در این وسط نماینده میراث فرهنگی که اختیارات و بودجه خیلی محدودی دارد اعلام می کند چشمه لادر را به قطب گردشگری تبدیل می کنیم جای تعجب دارد. بیشتر یک وعده خالی دیده می شود.»
یکی دیگر از شهروندان هم گفت: «در کنار اینکه مسئولان شهر پیگیر چشمه لادر هستند فکری هم برای فضای فرهنگی آن بکنند. متاسفانه این منطقه مدتی است حیاط خلوت برخی افراد از شهرهای مجاور شده است که فضای سالم و تفریحی آن را مورد خدشه قرار می دهند.»
محافظه كارها...
اوائل از طرفداران پر و پا قرص فرصت بودم چون خیلی جسارت داشت و رک حرفش را می زد ولی الان محافظه کار شده اید. این فقط حرف من نیست خیلی ها این انتقاد را به شما دارند. شما اوایل مثل اخبار 20:30 بودید که خیلی جسور است ولی الان خیر. من هر شماره نشریه شما می خرم و با دقت مطالعه می کنم.
اين جملات را آقايي به نام دريا گفت و اضافه كرد: من حداقل 3 بار تماس گرفتم و در مورد نیروی انتظامی انتقادی داشتم ولی شما منعکس نکردید. نیروی انتظامی خودش باید قبل از جریمه کردن این آن حواسش به خودش باشد. موتور سواران نیروی انتظامی خودشان کلاه کاسکت نمی گذارند. ماشین ها و موتورهایشان خلاف می روند تقاطع را خلاف دور می زنند چه کسی باید این ها را جریمه کند؟ این قدر این مسئله را مطرح نکردید که 20:30 مطرح کرد. بنویسید. از نیروی انتظامی نترسید!
فرصت: آقاي دريا! نمي ترسيم احتياط مي كنيم. اگر فقط جريمه مي كردند مشكلي نبود اما مي ترسيم كه يه وقت خداي ناكرده ماشين مان – ببخشيد فرصت مان - را ببرند پاركينگ! اين دم انتخاباتي با سرعت كم رانندگي كردن بهتر نيست؟ هميشه گفته اند دير رسيدن بهتر از هرگز نرسيدن است!!
الحاق را بچسبید!!
یکی از شهروندان به نام میردامادی در واکنش به مشکل جاده کمربندی گفت: «مدتی است کمتر از موضوع الحاق می نویسید، چرا؟! الحاق را پیگیری کنید که خیلی از این مشکلات را حل می کند چرا که اصفهان نورچشمی است و ما هم در زیر چتر آنها از این همه تبعیض رها می شویم.»
یکی از شهروندان هم گفت: «در شماره قبل، نماینده گفته بود الحاق به نماینده ربطی ندارد. چطور می شود موضوع به این مهمی به نماینده ربطی نداشته باشد؟ بجز این اگر الحاق به نماینده ربطی ندارد چرا ایشان به مناسبتهای مختلف با الحاق مخالفت کرده است؟!»
اعضاي شوراي شهر بروند استانداري تحصن كنند
شماره قبل، خبر دیدار شهردار با فرماندار را زدیم که در این جلسه بر لزوم پیگیری 50 میلیارد تومان بدهی دانشگاه صنعتی تاکید شده بود. یکی از شهروندان در این زمینه گفت: «من یادم می آید این حرفها را ده سال پیش هم اعضای آن زمان شورای شهر با فرماندار وقت می گفتند. این همه گفتن چه فایده ای دارد؟ باید دنبال نتیجه اش بود. به نظر من اگر اعضای شورای شهر بروند استانداری تحصن کنند هم مشکل عوارض دانشگاه حل خواهد شد، هم مشکل کمربندی. یا اینکه مردم یک ساعت جاده دانشگاه صنعتی را ببندند که اگر این کار را بکنند 24 ساعته هر دو مشکل شهر حل می شود.»
فرصت: البته با اين جمله آخري اصلاً موافق نيستيم برادر.
پادگان! به پیش!
در شماره قبل، گزارشی مبسوطی در مورد قانون خروج پادگانها از شهر و لزوم اجرای هرچه سریعتر این موضوع در خمینی شهر زدیم. در این گزارش به صورت مستند به شهرهایی اشاره کردیم که علی رغم اینکه مانند خمینی شهر مشکل کمبود زمین ندارند ولی اقدامات لازم برای خروج پادگانها را شروع کرده اند. این گزارش بازتابهای زیادی به همراه داشت. برخی از شهروندان ضمن تشکر از این گزارش، تاکید کردند که «خمینی شهر مشکل کمبود زمین دارد برای همین هرچه زودتر باید این قانون در مورد خمینی شهر اجرا شود.» یکی از شهروندان هم گفت: «انتظار ما از مسئولان شهرستان این است که چنین کارهای بزرگی را انجام دهند نه اینکه در جلسات خودشان را به مسائل پیش پاافتاده مشغول کنند.» شهروندی هم اشاره ای به هزینه بر بودن این کار اشاره کرد و گفت: «خروج پادگانها هزینه زیادی دارد، با این حال مسئولان شهر باید پیگیری کنند و از همان راهها و منابعی که بقیه شهرها استفاده می کنند، استفاده کنند.»
این طرف خیابان تا اون طرف خیابان، زمین تا آسمانه!!
در شماره قبل در درج صحبتهای صفار شهردار منطقه3، دو اشتباه چاپی رخ داد که ایشان ضمن تماس با نشریه، در این مورد توضیح داد: «خیابان لوله 1400 مرز ما با اصفهان است به گونه ای که زمینهای این طرف خیابان جزو خمینی شهر و زمینهای آن طرف خیابان جزو اصفهان است. مجموعه شب نشین هم آن طرف خیابان و در حریم اصفهان است. انتقاد ما این است که بر چه اساسی به شهرداری اصفهان در آن طرف خیابان را می دهند ولی چهار متر این طرف تر به ما مجوز ساخت و ساز نمی دهند؟!» بی تردید این نوع عملکرد، یک نوع تبعیض و بی عدالتی آشکار است که باید پیگیری و حل شود، مسئولان استانداری هم اگر توضیحی در این مورد دارند ارائه دهند. در دومین اشکال چاپی، درج شده بود که 25 درصد مردم عوارض خود را پرداخت نمی کنند که تصحیح می شود تنها 25 درصد مردم عوارض خود را پرداخت می کنند.
پس ما چی؟!
در دو شماره متمادی، تصاویر مراسمهای جزءخوانی خمینی شهر –که خوشبختانه متعدد بود و با استقبال زیاد مردم مواجه شده بود- در محلات مختلف را چاپ کردیم. یکی از نقاط قوت این تصاویر، پرداختن به محلاتی بود که کمتر دیده می شوند محلاتی چون کرتمان، اسلام آباد، اسفریز و... چند تن از شهروندان هم از اینکه عکس مساجد محلات مختلف زده شده بود تشکر کردند. تعدادی از شهروندان هم از اینکه عکس جزءخوانی مسجد محلشان از جمله مساجد جامع ورنوسفادران و خوزان درج نشده بود گلایه کردند.
درد و دل ما بود
تعدادی از شهروندان هم تماس گرفتند و کسب رتبه های متعدد و برتر کنکور را توسط جوانان شهر تبریک گفتند. یکی از شهروندان هم به گزارشی که در مورد آموزش و پرورش چاپ شده بود اشاره کرد و گفت: «از مطلبی که در مورد آموزش و پرورش نوشتید تشکر کنم، درد و دل ما بود.»
زولبیاها بهداشتی بود یا نبود؟
فتوحی مسئول اتحادیه گز و شیرینی هم تماس گرفت و گفت: «در شماره 53 یک مطلب در مورد زولبیا و بامیه نوشتید و از یک پیشکسوت شیرینی پزی نظر پرسیدید. امکان دارد که در این شهر در خصوص شیرینی پزی دو نفر هم تخلف کنند ولی ایشان همه را زیر سوال برده اند، در حالیکه بدون هیچ گونه اطلاعی صحبت کرده اند. شیرینی پزی ها، تحت نظارت اداره بهداشت و اتحادیه هستند و نظارت لازم بر آنها صورت می گیرد.»