دستگاه جداسازی اسانس از پرتقال و رزماری

ارسال در صنعت و عمران

دستگاه برج تقطیر با سینی های مخروطی چرخان در دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر ساخته شد. به گزارش فرصت آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سید علی افتخاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی€Œ شهر با اعلام خبر مذکور گفت: این دستگاه را محمد تقی اکبری عضو هیات علمی این دانشگاه طی سه سال با دومیلیارد ریال ساخته است.


عضو هیات علمی دانشگاه آزاد خمینی شهر و سازنده این دستگاه هم گفت: مشابه خارجی این برج تقطیر، ایتالیایی است که با ساخت آن در داخل قیمت آن به نصف مشابه خارجی رسیده است.


محمد تقی اکبری افزود: فرآینده اسانس گیری با استفاده از این دستگاه این گونه است که در ابتدا گیاه رزماری یا قطعات میوه پرتقال وارد مخازن شده و با بخار به پودر تبدیل می شود. سپس پودر حاصله وارد برج شده و بخارات حاصل هم وارد کندانسور شده و اسانس روی آب جداسازی می شود.


وی جداسازی اسانس با کیفیت بالا در دمای پایین همچنین کنترل فشار و دما و مقرون به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی را از مهمترین مزایای این دستگاه برشمرد و گفت: این دستگاه قادر به تولید یک لیتر اسانس پرتقال و رزماری در هر ساعت است.


سازنده این دستگاه افزود: برج تقطیر با سینی های مخروطی چرخان مجهز به بویلر، مخزن، پمپ، آسیاب، برج تقطیر و دکانتور است.