3 رستوران و یک استخر به تعطیلی کشیده شد

ارسال در بهداشت

3 رستوران و یک استخر در تعطیلات نوروز به تعطیلی کشیده شد. مسوول بهداشت محیط شهرستان در گفتگو با خبرنگار فرصت آنلاین، عدم رعایت بهداشت فردی، عدم رعایت بهداشت مواد غذایی و فرآیند پخت غذا را از دلایل تعطیلی این رستوران ها برشمرد و افزود: استخر مذکور نیز به علت اشکال در سیستم تسویه و ضدعفونی آب تعطیل شد. محمدی باز شدن مجدد  واحدهایی که به تعطیلی کشیده می شوند را به رفع معایب منوط دانست و گفت: به واحدهای تعطیل شده پس از اخذ تعهد محضری اجازه شروع مجدد کار داده می شود. وی با اشاره به تعطیلی 32 مورد از مراکز غیرمجاز تهیه و توزیع مواد غذایی و همچنین برخورد با 30 فروشنده دوره گرد موادغذایی در ایام تعطیلات نوروزی گفت: طی اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی که امسال با حساسیت و دقت بیشتری در سراسر کشور از ابتدای اسفند ماه سال گذشته تا 15 فروردین به اجرا درآمد، 950 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی مورد بازرسی قرار گرفت که 32 مورد آن تعطیل شد و 44 مرکز مشکوک نیز مورد نمونه برداری قرار گرفت.  رییس واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت شهرستان ادامه داد: آب آشامیدنی شهرستان 65 بار در نقاط مختلف مورد نمونه برداری میکروبی قرار گرفت و میزان کلر آب 830 بار آزمایش شد. محمدی همچنین از صدور 660 کارت معاینه پزشکی برای کارکنان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی خبر داد و خاطرنشان کرد که از این پس مراکز غیرمجاز به مردم معرفی خواهند شد.