نان همچنان تلفات می دهد
سرانه مصرف نان در ایران نسبت به دیگر کشورها بالاست. به گزارش خبرنگار فرصت آنلاین، طبق آمار مقدار مصرف سالانه گندم در کشور حدود ۱۲ میلیون تن ذکر شده است که بخش قابل توجهی از آن به ضایعات تبدیل می شود. براساس همین گزارش، درصد ضایعات نان از 5 تا 40 درصد ذکر شده است و به طور متوسط حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد می باشد. در شهر اصفهان 5 درصد پسماندهای خشک را ضایعات نان تشکیل می دهد. کارشناسان راه های مقابله با این خسارت عظیم را تولید نان با کیفیت، خرید به اندازه مورد نیاز، نگهداری خوب و خارج کردن از فریزر به اندازه مصرف ذکر می کنند.