دکتر هما کرباسی پزشک نمونه کشوری شد
به گزارش خبرنگار فرصت، دکتر هما کرباسی از جمله پزشکان پرکار و دلسوز است که سال هاست در شهر ما مشغول خدمت است. وی تحصیلاتش را در مقطع دکتری و تخصص در دانشگاه علوم پزشکی کاشان گذرانده و از سال 77 پس از فارغ التحصیلی در خمینی شهر مشغول به طبابت گشته است.
کرباسی درباره کار در شهر ما می گوید: با توجه به نیازی که شهرستان داشت و همچنین دعوتی که از من به عمل آمد اینجا مشغول به کار شدم و در حال حاضر نیز علی رغم اینکه می توانم در جایی دیگر مشغول به کار شوم و ساکن اصفهان نیز هستم، ترجیح می دهم همین جا بمانم چراکه معتقدم یک پزشک باید فقط یک جا کار کند و خوب کار کند. این متخصص بیماری های داخلی مردم خمینی شهر را افرادی با معرفت و خون گرم می داند و می افزاید: خمینی شهری ها به خوبی پیگیر بیماری هایشان هستند. وی تعداد بیماران مبتلا به بیماری های گوارشی و تنفسی را در میان مراجعانش قابل توجه ذکر می کند و در ادامه از رژیم غذایی غلط، مصرف دخانیات و آلودگی های محیطی به عنوان علل مهم این بیماری ها یاد می نماید.
روزنامه فرصت از سال 13 کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر خبر های خود را به صورت آنلاین نیز ارائه میکند