سد معبر برای شهر معضل شده است

ارسال در در شهر

pashaeeواحد اجرائیات شهرداری بر اجرای صحیح قوانین شهرداری و اصول شهرسازی در سطح شهر نظارت دارد. معمولاً کسانی که به نوعی تخلفی را از نظر اصول شهرسازی و شهروندی انجام می دهند با این بخش بیشتر سر وکار دارند.

آقای پاشایی مسئول این بخش است. به سراغ او رفتیم تا در مورد این بخش و وظایف آن بیشتر بدانیم.
  وی در خصوص شرح وظایف واحد اجرائیات گفت: جلوگیری از سد معبر و رفع آن در پیادهروها و خیابانها و معابر اصلی و فرعی سطح شهر، جلوگیری از پارک خودروهای فرسوده در معابر، پاکسازی معابر از پلاکاردها، جمع آوری وسایل غیر قابل استفاده که برخی از مردم در کوچه و خیابان رها می کنند، جلوگیری از تخلفات ساختمانی و بدون مجوز، جلوگیری از تخلیه نخاله ساختمانی، جلوگیری از حفاریهای غیرمجاز، جلوگیری از تخلیه فاضلاب در بعضی نقاط و جلوگیری از افراد دوره گرد و دست فروش در کوچه و بازار از اهم وظایف این واحد است.
  او ادامه داد: در مورد سد معبر، یک پیمانکار برای این امر در نظر گرفته شده که با یک خودرو و سیستم بیسیم و یک مأمور نیروی انتظامی در خیابانها و بازارها به گشت و رفع سد معبر میپردازد. وی با بیان اینکه در مورد سد معبر هیچ کس مجاز نیست که حتی یک سانتیمتر پیادهرو و یا کوچه و یا خیابان را اشغال کند افزود: اما متأسفانه بعضیها بعد از رفتن مأمور به این کارشان ادامه می دهند. وی ادامه داد: بحث سد معبر یک بحث دو طرفه است یعنی هم شهرداری باید به وظیفه خود عمل نمايد و هم نیروی انتظامی پشتیبانی کند. متأسفانه عدم این جدیت باعث شده شهر وجهه خوبی از این نظر نسبت به دیگر شهرها نداشته باشد. البته لازم به ذکر است در مورد میوه این امر باعث شده که مردم از شهرهای دیگر برای تهیه میوه شان به خمینی شهر بیایند. اما ما باید عدالت را در جامعه پیاده کینم و از بی نظمی جلوگیری نماییم. ما در این زمینه پیشرفتهای خوبی نیز داشتیم از جمله اینکه خودروهایی که کنار خیابان می گذاشتند و اقدام به فروش میوه می کردند را جمع کردیم و اینها تلاش بچههای شهرداری و نیروی انتظامی بود که جای تشکر و قدردانی دارد و امروز کسی را نمیبینیم که داخل وانت اقدام به فروش میوه نماید.
  پاشایی همچنین گفت: در مورد پلاکارهایی که به درختان آویزان می کنند هر روز گشت داریم و جمع آوری میکنیم اما باز هم بعضیها پس از رفتن مأمورین مبادرت به زدن پلاکارد می کنند. روزانه 10 الی 20 پلاکارد بدون مجوز و یا تاریخ گذشته جمعآوری می شود. پاشایی درباره پلاکاردهایی که بدون مجوز روابط عمومی شهرداری در میادین و معابر نصب می شوند تصریح کرد نصب پلاکارد باید با هماهنگی شهرداری باشد وگرنه اقدام به جمع آوری آنها می کنیم.
 
  مسئول اجرائیات شهرداری افزود: خودروهایی که کنار خیابان و یا کوچه ها رها شده و مشکلاتی برای اهالی به وجود میآورند جمعآوری میشوند چرا که بعضاً محل زباله و یا پنهان شدن افراد فرصت طلب می شوند و بعداً هم چنانچه مالکین مراجعه کنند با دریافت هزینه حمل و تعهد، خودروها را به آنها باز می گردانیم.
  این مقام مسئول در مورد تخلفات ساختمانی گفت: تغییر کاربری، عدم رعایت گذر و گذربندی و رعایت نکردن مشرفیت و ارتفاع جزو موارد تخلف به شمار میآید که با دادن اخطار و فرستادن موضوع به کمیسیون و سپس اجرای رأی کمیسیون مانع از تخلفات می شویم. در این زمینه هر منطقه یک گشت ویژه دارد که مجهز هستند و خودرویی مخصوص و مشخص دارند و همراه با نیروی انتظامی وارد عمل میشوند. از جمله کارهایی که در این زمینه انجام می دهیم اخطار و سپس تعطیلی پروژه و چنانچه این موارد جواب نداد با حکم کمیسیون ماده صد در مورد تغییر کاربریها جریمه می شوند. وی در خصوص اضافه ساخت و طبقات بیشتر گفت: اعضای شورای شهر همراه با نمایندگان دادگستری و وزارت کشور و شهرداری تصمیم میگیرند و حکمشان لازم الاجراست.
  پاشایی ادامه داد: درباره تخلیه نخالهها طبق قانون پسماندها افرادی که مبادرت به تخلیه ضایعات و نخالهها و کلاً پسماندها نمایند به دادگاه معرفی می شوند.
  پاشایی در خصوص حفاریها هم گفت: متأسفانه بعضی از مردم و ادارات مبادرت به حفاری بدون هماهنگی با شهرداری در سطح شهر میکنند. در مورد این حفاریها فقط بحث آسفالت مطرح نیست بلکه مسائلی مانند ایمنی اهمیت دارد.