آموزش و پرورش خميني شهر جای تبلیغات و حرکتهای انتخاباتی نیست

ارسال در آموزش

madine-salemiرئيس جديد اداره آموزش و پرورش با حجت الاسلام والمسلمین سالمی امام جمعه خمینی شهر دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار امام جمعه ضمن تأکید به حرکت در خط ولایت فقیه، اصول نظام و ارزشهای انقلاب تصریح کرد: انتظار من از مدیریت جدید آموزش و پرورش شهرستان اجرای طرح های فرهنگی مهم در این حوزه، دلجویی از معلمان و همکاران فرهنگی، مبارزه با خرافات و اجرای طرح ها و دوره های آموزشی در بین دانش آموزان می باشد.وی در ادامه گفت: تأکید به اجرای این مسائل، قطعاً دیدگاه شخص نماینده شهرستان نیز می باشد و مسلماً دیدگاه شخص فرماندار هم هست؛ ما به عنوان مسؤولین ارشد شهرستان در خدمت فرهنگیان و حوزه تعلیم و تربیت هستیم.

امام جمعه خمینی شهر با اشاره به روحیه مذهبی و معتقد بودن نماینده و فرماندار شهرستان به اصول نظام و خط ولایت فقیه بیان داشت: شما به عنوان متولی امر تعلیم و تربیت، باید خود را ملزم به اجرای اصول نظام ولایتی بدانید و تحت فرمان مقام معظم رهبری باشید. و در انتخاب مدیران و جابجایی آنها ملاک خود را شایسته سالاری قرار دهید و افرادی که دارای شرایطی همچون ارزشی و انقلابی بودن، تابعیت نظام داشتن و برخوردار بودن از مدیریت و تخصص بالا هستند را انتخاب کنید. بومی بودن نیروها نباید تنها ملاک شما باشد؛ بومی بودن توأم با شرایط فوق باید برای شما ملاک باشد.

سالمی با اشاره به احساس وظیفه مسؤولین شهرستان در قبال خدمت به حوزه تعلیم و تربیت افزود: شاید در بعضی از مسائل بنده با شخص نماینده و فرماندار تفاوت سلیقه داشته باشم ولی امام جمعه و نماینده مردم و فرماندار، اصول مدیریتی و مبنای شهرستان را تشکیل می دهند و من اجازه نمی دهم کسی به ساحت نماینده و فرماندار اهانت کند که در این صورت من به شدت با آن برخورد و مقابله می کنم؛ جایگاه انتقاد به امور اجرایی محفوظ است ولی توهین به هیچ وجه مورد قبول من نیست. سعی کنید در اجرای امور از نظرات 3 رکن مدیریتی شهرستان استفاده کنید.

وی همچنین ادامه داد: در حوزه خدمات رسانی، شهر خمینی شهر هیچ فرقی با دیگر شهرها ندارد. ما نباید با نگاه و افکار خود باعث به وجود آمدن و القای این تفاوت شویم. همه شهرهای کشور دارای مشکلات خاص خودشان می باشند. اجازه ندهید کسی خمینی شهر را تحقیر کند.

در ادامه، سيد علي مدینه رئیس آموزش و پرورش گفت: برای قبول این مسؤولیت احساس تکلیف نموده و خود را تابع اصول نظام و ولایت می دانیم و برای همه اقشار جامعه احترام قائل هستیم. در دیدگاه ما خمینی شهر یک شهر مذهبی و انقلابی و در واقع حسینیه ایران می باشد. خمینی شهر دارای پتانسیل بسیار خوبی است و ضمن ایجاد تعامل با مسؤولین ارشد شهرستان و حفظ احترام آنان، با قاطعیت در صدد پیروی از سیاستهای ابلاغی سازمان هستیم.

وی به حجم زیاد فعالیت ها و مراجعات اداره آموزش و پرورش و سنگینی کار مدیریتی این اداره اشاره و خاطرنشان کرد: در نظر داریم که به دور از جو افراط و تفریط و در یک فضای صمیمی برنامه ها را دنبال کنیم و احترام به همکاران و روابط انسانی را سرلوحه خود قرار دهیم؛ به دور از جار و جنجال و دامن زدن به اختلافات حرکت کنیم و تا جایی که توان داریم فضا را برای پیشرفت تعلیم و تربیت مهیا کنیم.

مدینه ضمن مقدم دانستن پرورش بر آموزش تصریح کرد: در کنار اهمیت دادن به رشد مسائل علمی، توجه خاص به مسائل اصولی، اعتقادی و بصیرت سیاسی و انقلابی، جزو برنامه های مهم ماست.

رئیس آموزش و پرورش خمینی شهر در انتها به بحث انتخابات اشاره کرد و افزود: هیچ گونه دخالتی در امر انتخابات نداریم و با وجود احترام کامل به نامزد های انتخاباتی و مردم، باید بگوییم که آموزش و پرورش جای تبلیغات و حرکتهای انتخاباتی نیست.