رقابت 100 دیزی

ارسال در آموزش و رسانه

به منظور معرفی غذاهای سنتی به مردم و بازگشت به استفاده از آنها، صبح امروز در باغ بانوان خمینی شهر جشنواره دیزی برگزار شد. به گزارش خبرنگار فرصت آنلاین، در این جشنواره که با همکاری سازمان رفاهی تفریحی شهرداری خمینی شهر و واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت برپا گردید،حدود 100 شرکت کننده دست پخت خود را به معرض داوری علمی گذاشتند. مسوول بهبود تغذیه شبکه بهداشت شهرستان در مورد روش داوری دیزی ها گفت:  ارزیابی دست پخت بانوان شرکت کننده که بسیاری از آنها از رابطین شبکه بهداشت شهرستان هستند بر اساس یک جدول علمی است که برای اولین بار در کشور تدوین شده است. دکتر کیانی افزود: روش پخت، نوع ظرف مورد استفاده، مواد اولیه و خصوصیات ظاهری دیزی ها به قضاوت گذاشته شد. وی ضمن تشکر از سازمان رفاهی تفریحی شهرداری برای برپایی چنین جشنواره هایی گفت: این جشنواره ها می تواند فرهنگ پخت و مصرف غذا های سالم را آموزش و گسترش داده و جلوی مصرف غذاهای خیابانی، آماده و ناسالم را که منشا بسیاری از بیماریهاست، بگیرد.
مسوول هنری سازمان رفاهی تفریحی شهرداری هم در مورد این جشنواره گفت: فراخوان جشنواره از قبل اعلام شده  و تعداد شرکت کنندگان بیش از انتظار ما بود. قاسمی افزود: در پایان برنامه به 9نفر از امتیاز آوران، جوایز نقدی از طرف سازمان پرداخت گردید. گفتنی است به نفرات اول تا سوم 250 هزار تومان، نفرات چهارم تا هفتم 150 هزار تومان و نفرات هشتم و نهم 50 هزار تومان تعلق گرفت. شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر هم در خلال برنامه از این مراسم بازدید کردند.