ایران نامه منتشر شد
اشعار این مجموعه در قالب های مختلف ادبی از جمله مثنوی، غزل، قصیده و رباعی به رشته نظم درآمده و مرکز فروش آن نمایشگاه کتاب میدان قدس می باشد. در پشت جلد این اثر فاخر رباعی زیر را می خوانیم:
هرچند به زندگی مسلمانم من
در مذهب شیعه اهل ایمانم من
می گویم و گفته ام که تا جان دارم
ایرانی ام و عاشق ایرانم من
رونمایی "ایران نامه" در انجمن موسیقی و ادب انجام گرفت. این انجمن که در باغ شخصی جانباز هنردوست غلامرضا جعفری پذیرای اصحاب فرهنگ و هنر خمینی شهر و استان است، از سلسله برنامه هایی است که پیش از این در چشمه لادر برگزار می شد. عبدالعلی صادقی در این رابطه می گوید: پس از اتفاقات سال 88 محل انجمن شعر و موسیقی لادر چند بار تغییر کرد ولی علیرغم همه مشکلات موجود با پیگیری هایی که داشته ام نگذاشتم این برنامه مردمی به تعطیلی کشیده شود. وی ادامه داد: ورود به این انجمن برای عموم آزاد است و گاهی اوقات تا 700 نفر هم در جمع حاضر می شوند. در این محفل، شعرخوانی و موسیقی زنده توسط نوازندگان و خوانندگان استان و در مناسبت های مختلف برنامه هایی از قبیل نمایشگاه آثار هنری، تجلیل از هنرمندان مطرح، دعوت از منتقدین و اساتید و نشست های ادبی-هنری صورت می گیرد. علاقه مندان می توانند برای حضور در این انجمن هر دوشنبه ساعت 20 به فلکه اول اصغرآباد دست راست مراجعه و در انجمن شرکت کنند.
روزنامه فرصت از سال 13 کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر خبر های خود را به صورت آنلاین نیز ارائه میکند