مردم در تامین امنیت با نیروی انتظامی همکاری کنند
به گزارش خبرنگار فرصت آنلاین ، حجتâالاسلام عباس رحیمی با تبریک هفته نیروی انتظامی گفت: امروز تامین امنیت جامعه، نوامیس، خانوادهâها و جادهâهای کشور در ایام تعطیلات و طول سال به عهده مامورین نیروی انتظامی است و کارکنان نیروی انتظامی با وجود مشکلات بسیاری که دارند نباید در وظایف خود کوتاهی کنند.
وی تصریح کرد: نیروی انتظامی حامی ملت و حافظ امنیت جامعه است و مردم ما باید قدردان زحمات مامورین نیروی انتظامی باشند.
امام جمعه خمینیâشهر از همه مردم خواست تا برای جلوگیری از شیوع بیماریâهای مشترک بین دام و انسان از کشتار گوسفندان قربانی در منازل و معابر سطح شهر خودداری کنند و با مراجعه به کشتارگاه خمینیâشهر با معاینه و ذبح رایگان قربانی خود به بهداشت و سلامت مردم و جامعه کمک کنند.
رحیمی خطاب به تعدادی از نشریات جدیدالانتشار محلی گفت: چاپ بعضی از مطالب اخیر، در حوزه دین و فقاهت و شهادت، موجب اعتراض و نگرانی تعدادی از مردم متدین و بسیجیان خمینیâشهر شده است.
وی با اشاره به اینâکه چاپ این مطالب نشانه عدم تجربه و توجه به رعایت اصول دینی و انقلابی بوده است، گفت: نشریات محلی تلاش کنند در چاپ مطالب در حوزه دین انقلاب دچار غفلت نشوند.
امام جمعه خمینیâشهر ضمن دفاع از فعالیت نشریات محلی شهرستان گفت: فعالیت نشریات محلی باعث تقویت جایگاه فرهنگی شهرستان میâشود اما چاپ اینâگونه مطالب به اعتبار نشریات محلی لطمه وارد میâکند و مسئولان این نشریات باید از انعکاس بعضی از مطالب بدون منبع و بدون نظر کارشناسی خودداری کنند.
روزنامه فرصت از سال 13 کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر خبر های خود را به صورت آنلاین نیز ارائه میکند