جلسه ای که با حضور سرایدار برگزار شد!
به گزارش خبرنگار فرصت آنلاین، در این جلسه پس از بررسی اقدامات سال گذشته اداره ارشاد در زمینه کانون های فرهنگی و اوقات فراغت، به تبادل نظر پیرامون تفاهم نامه ها و نحوه تقسیم بودجه های فرهنگی در سال 92 به ویژه برنامه های اوقات فراغت تابستان پرداخته شد.
گفتنی است چانه زنی بر سر میزان بودجه های فرهنگی از اقدامات مهم و موثر در این جلسات بوده که ظاهرا این نیروی خدماتی اداره ارشاد مسوولیت این کار را بر عهده داشته است! ظاهرا در روز برگزاری جلسه، سرپرست این اداره در سفر بوده و معاون اداره و سایر کارکنان هر کدام به دلایلی در این جلسه شرکت نکرده اند. این در حالی است که سرپرست اداره ارشاد در گفتگو با خبرنگار فرصت آنلاین از تشکیل چنین جلسه ای اظهار بی اطلاعی کرد. گفتنی است تعدادی از مدیرمسوولان کانون های فرهنگی شهرستان از حاضران در جلسه این بوده اند.
ادراه ارشاد شهرستان در سال های اخیر وضعیت مطلوبی نداشته و فعالان فرهنگی شهر از رها شدن این اداره -که باید متولی فرهنگ شهرستانی 320 هزار نفره باشد- گلایه دارند.
روزنامه فرصت از سال 13 کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر خبر های خود را به صورت آنلاین نیز ارائه میکند