"رونالدو"یِ تنیس جهان می شوم
صبح اول وقت است. آب و جارو کرده اند، گل آورده اند، اسپند دود کرده اند و عطر اسپند است که مشام ها راÂ می نوازد. همه منتظر ایستاده اند تا افتخارآفرینان از راه برسند و حلقه های گل بر گردن هایشان آویخته شود. مهدی حدادی، امیرعباس سعیدی و محدثه قزوینی زاده چند روز پیش راهی مسابقات کشوری تنیس روی میز شده اند و حالا با نشان های طلا، نقره و برنز بازگشته اند. خیریه بقیت الله الاعظم (عج) به عنوان بزرگترین حامی بیماران خاص خمینی شهر گامی دیگر در جهت تداوم سلامت مددجویان برداشته است و امروز همگی اینجا جمع شده اند تا یکبار دیگر تلاش های به بار نشسته خود را جشن بگیرند. مدیرعامل خیریه بقیت الله (عج) ضمن تبریک به ورزشکاران رتبه آور می گوید: سعی مان این است که پای مددجویان را به عرصه های مختلف باز کنیم تا از خمودگی و بیماری جدا شوند. مهندس عصیانی می افزاید: هیچ چیز به اندازه ورزش نمی تواند روند بهبودی بیماری را تسریع ببخشد. وی ضمن تشکر از آقای عابدی و خانم عابدی که با تلاش های خالصانه و مجدانه زمینه موفقیت این سه ورزشکار را فراهم کردند، گفت: خانم عابدی با امکانات ناچیزی که خیریه در اختیارش گذاشت توانست ورزشکاران ما را تا سکوهای موفقیت بالا ببرد.
مدیرعامل خیریه سلامت محور بقیت الله (عج) ادامه داد: تشویق موجب ترویج می شود اما متاسفانه تشویق در شهرستان ما کمرنگ است و انتظار می رود ادارات و نهادها اهمیت بیشتری به این موضوع بدهند.
یکی دیگر از مسئولان خیریه نیز در همین زمینه افزود: طبق آنچه کارشناسان می گویند آنچه در روند بهبودی بیماری بسیار موثر عمل می کند روحیه بانشاط است و مصرف دارو تنها 30درصد در بهبودی اثر می گذارد. مختاری افزود: خیریه برای فراهم کردن هر چه بیشتر زمینه ورزش نیاز به حمایت دستگاه ها دارد.
در ادامه خانم عابدی به عنوان مسئول فعالیت های ورزشی خیریه بقیت الله الاعظم (عج) گفت: باور غلطی در میان مددجویان ایجاد شده که فکر می کنند قادر به ورزش حرفه ای نیستند و همین باعث می شود که دراینباره از خودشان مقاومت نشان بدهند و این در حالی است که آنها انرژی و توان زیادی دارند و راه موفقیت به رویشان باز است. تنیس روی میز، شطرنج، بولینگ، آمادگی جسمانی و... رشته هاییست که بیشتر طرفدار دارد و فعال است.
وی به عنوان نایب رئیس هیات ورزشی بیماران خاص ادامه داد: امکانات هیات بسیار کم است به گونه ای که ما حتی مکانی هم برای دفتر هیات نداریم. عابدی تیراندازی را یکی از رشته های مورد علاقه بیماران خاص عنوان کرد و گفت: اما متاسفانه بنیاد شهید تنها مرکزی است که در خمینی شهر سالن تیراندازی دارد که ما تا کنون موفق به استفاده از آن نشده ایم.
به سه مدال آور مسابقات سراسری تنیس روی میز گفتگوی کوتاهی انجتم دادیم که در ادامه می خوانید:
Â
برنده شدن سخت نیست
هنوز خیلی مانده بود خوب و بد دنیا را بفهمد و سرش به سنگ سختی ها بخورد که سر و صدای کلیه هایش درآمد اول جدی نبود و یکی دو سال گذشت تا بفهمد که کلیه ها دارند شیطنت می کنند و می خواهند سر به سرش بگذارند. 11-10 سالگی روی تخت جراحی خوابید تا عمل پیوند کلیه رویش انجام بشود. عمل رضایت بخش بود و مهدی باید از این به بعد زندگی اش را با مصرف مداوم دارو و مراقبت ویژه بگذراند. داروها وزنش را بالا و بالاتر برد و مساله ساز شد...
حالا مهدی چیزی تا 17 سالگی فاصله ندارد. رشته حسابداری را انتخاب کرده است و به زودی دیپلم می گیرد و حالا که دارم با او صحبت می کنم تازه از کیش برگشته است با نشان طلایی بر سینه. مهدی چند ماه است برای مبارزه با خمودگی راه ورزش را در پیش گرفته است و پیاده روی می کند. دو ماه پیش هم که مسئولان خیریه بقیت الله از او دعوت کردند تا در کلاس های ورزشی شرکت کند تنیس روی میز و تیراندازی با طپانچه را انتخاب کرد و در مسابقات کشوری بیماران خاص که در کیش برگزار شد رتبه اول را از آن خودش کرد. مهدی حتی در مصاف با حریف رده سنی 29-18 هم گوی سبقت را ربود.
مهدی می گوید برنده شدن سخت نیست و من این را از زبان ورزشکارانی که در تلویزیون و روزنامه ها با آنها مصاحبه می شد، شنیده بودم و باور داشتم که اول می شوم.
"رونالدو"ی تنیس جهان می شوم
هنوز دوسالش نشده است که کارش به دکتر و دوا می کشد. آزمایش و عکس و نگرانی و ناامیدی و...
بیماری خیلی خطرناکتر از آن است که با قرص و شربت سفره اش جمع بشود حرف از اتاق عمل است و پیوند کبد و...
دوسالش است که عمل پیوند کبد رویش انجام می شود. مدتی بعد پزشک ها برای کودکی که هنوز پا به سه سالگی نگذاشته شیمی درمانی تجویز می کنند. دیری نمی گذرد که پاهایش نیاز به عمل جراحی پیدا می کند و در طول این سال ها پزشک ها چند بار از بهبودی امیرعباس قطع امید می کنند غافل از آنکه، آنچه خداوند در تقدیرنامه این کودک نوشته است چیز دیگریست.
حالا همان امیرعباس، 11 ساله شده است و در کلاس پنجم درس می خواند و حالا که من دارم با او صحبت می کنم تازه از کیش برگشته است با نشان نقره ای بر سینه. امیرعباس از دو ماه پیش در کلاس های آموزشی تنیس روی میزی که خیریه بقیت الله برای بیماران خاص تشکیل داد، ثبت نام کرد و حالا که با مقام دوم کشوری برگشته مورد استقبال مسئولان خیریه بقیت الله (عج) قرار گرفته است.
امیرعباس رونالدو را خیلی دوست دارد و تصمیم گرفته است رونالدوی تنیس جهان بشود. او دوست دارد حالا که فرصتی پیش آمده از زحماتی که در این سال ها پدربزرگ، مادربزرگ، پدر و عمه برایش کشیده اند تشکر کند.
هیچ چیز کم ندارم
دخترخاله اش که در مسابقات هندبال مقام آورد، انگیزه ای شد تا به ورزش روبیاورد. از دو ماه پیش تنیس روی میز را به طور جدی پیگیری کرد و در کلاس آموزشی که خیریه بقیت الله (عج) گذاشت شرکت کرد و تمریناتش را پی گرفت. در مسابقات سراسری قزوین شرکت کرد و با نشان برنز بازگشت.
محدثه می گوید: من بیمار نیستم و هر کار می کنم تا به همه ثابت کنم که هیچ چیز کم ندارم. نقاشی را به عنوان رشته تحصیلی اش برگزیده است و قصد دارد ورزش را هم مقتدرانه ادامه بدهد.