اصلاح نیوز 9
اصلاح نیوز: طبق آمار سالی سی نفر تو این جاده مرگبار کشته می شند. اون جور هم که بوش میاد تا سه سال دیگه این سریال وحشتناک ادامه داره و 90 تایی لَت و پار میشند، تا بلکه فرجی بشه و جاده کمربندی راه بیفته. اگه دیه هر نفر را 94 میلیون حساب کنیم، جمعاً با هزینه زخمیها میشه 15-10 میلیارد تومن. من به عنوان یکی از قربانیان احتمالی این جاده به سازمان بیمه که قراره این پول را پرداخت کنه، پیشنهاد می کنم به نفعشه بیاد و خودش جاده کمربندی را بسازه تا جلوی این کُشت و کشتار و دیه ها را بگیره. مگه ساخت یه جاده چندی آب می خوره؟!
اصل خبر: شش سال از افتتاح دانشگاه پیام نور خمینی شهر می گذرد.
اصلاح نیوز: شش ساله که خمینی شهر پیام نوری شده و 700 نفر هم دانشجو داره ولی هنوز یه جای مستقل نداره و اجاره نشینه. نه کلاس درست و حسابی، نه کارکنان کافی، نه هیچ امکاناتی! مثل اینکه «زوری» اینجا را «نوری» کرده اند! بدتر اینجاست که این دانشگاه اسم خمینی شهر را یدک می کشه. راستی! یکی مثل دانشگاه صنعتی اینقدر زمین اضافی داره که نمی دونه چکارش کنه، یکی هم مثل دانشگاه پیام نور کلاس به دوشه و نمی دونه چکارش کنه!
اصل خبر: مجموعه 90 قسمتی انیمیشن «تاریخ از این ور» با نگاه طنز به مسائل تاریخ کهن و معاصر ایران به کارگردانی اصغر صفار خوزانی جهت پخش از شبکه دو تهیه می شود.
اصلاح نیوز: ای انیمیشن ساز مطرح کشور! ای تدوینگر انیمیشن پرطرفدار شکرستان! ای کارگردان انیمیشن «تاریخ از این ور»! ای بچه خمینی شهر! یه نگاهی هم به این ور بنداز و بی زحمت یه توک پا بیا زادگاهت و یه انیمیشن توپ درمورد تاریخ خمینی شهر مخصوصاً مقاومت مردم تو حمله مغولها و افغانها بساز. البته اصغر آقا بله را گفته فقط می مونه یه تهیه کننده خر پول! اداره ارشادمون باید این جور کارها را جفت و جور کنه که نمی کنه، اقلاً یه مرد از شهرمون پا پیش بذاره بقیه کاراش با ما.
اصل خبر: نماینده شهرستان در گفتوگو با خبرنگار فارس گفت که دشمنان با تهاجم فرهنگی سعی کردند به ما فشار بیاورند اما تیرشان به سنگ خورد.
اصلاح نیوز: تیرش به سنگ خورده اما نه کاملاً ! کافیه یه نگاهی به دور و بر بیندازید!
اصل خبر: سازمان میراث فرهنگی طی نامه ای از مسؤولان شهرستان خمینی شهر خواسته که درمورد تونل کهندژ اقدامی نکنند.
اصلاح نیوز: آخه مرد حسابی! خودتون که واسه این تونل هیچ کاری نمی کنید، تازه نمی گذارید بقیه مسؤولان هم کاری بکنند! البته خیالتون راحت باشه چون مسؤولان ما اصلاً نمی دونند تونل کجاست! شما غصه نخورید!
اصل خبر: مربی موفق پرورشی باید آشنا به روشهای تهاجم فرهنگی باشد.
اصلاح نیوز: یه معلمی تعریف می کرد که می خواستیم بریم اردو. یه دانش آموزی از من پرسید می تونم ساسی مانکن بیارم؟ من هم فکر کردم یه نوع مانکن و عروسک را می گه، گفتم باشه. فرداش تو اردو دیدم همون دانش آموز گوشه اتوبوس نشسته و هدفون تو گوشاشه. هدفون را ازش گرفتم و خودم گوش دادم. گفتم این مزخرفات چیه گوش می دی؟ گفت: خانم! خودتون اجازه دادید. تازه دو ریالیم افتاد که ساسی مانکن چی هست. یه معلم مخصوصاً مربی پرورشی باید تو باغ باشه، آشنا به تمامی علوم باشه، با علم موسیقی آشنایی اولیه داشته باشه، راستی چرا بعضیها به جزوه «ندای تربیت» اداره آموزش و پرورش ایراد می گیرند؟! از جمله این فرصتی ها که تلفون چاپ کردن؟
اصل خبر: بعضاً بودجه های فرهنگی شهرستان در اصفهان هزینه می شود.
اصلاح نیوز: جشنواره نیایش خمینی شهر که تو موزه های اصفهان برپا شد و از این نمد کلاهی واسه خمینی شهریها دوخته نشد. چند ماه پیش هم که اختتامیه جشنواره حجاب تو تالار فرشچیان اصفهان با بودجه خمینی شهر برگزار شده بود. مگه اینجور مراسمات تو اصفهان کم برگزار میشه که حضرات می خواهند جبران کنند! آخه یکی نیست بگه پول جیبتون نیست که هر جور دلتون خواست خرجش می کنید؟! گفتند «بودجه فرهنگی شهرستان خمینی شهر» پس باید واسه فرهنگ شهرستان هزینه بشه نه هر جا که عشقتون کشید. پس فردا هم باید اداره بهداشت طرح واکسیوناسیونش را ببره اصفهان اجرا کنه و شهرداری خمینی شهر خیابونای اصفهان را آسفالت کنه!
اصل خبر: امسال دارالقرآن آموزش و پرورش شهرستان کار قرآنی انجام نداده است.
اصلاح نیوز: دارالقرآن الکریم وابسته به اداره آموزش و پروش خمینی شهره و دو ماه پیش مدیر اونجا عوض شد و کار اصلی اش شد مهد کودک و واسه قرآن کاری انجام نمیشه. یه کار دیگه می خواهید بکنید، چرا اسم قرآن را یدک می کشید؟ اون وقت مصرّند که هنوز اسمش را بگذارند «دارالقرآن»؟!
اصل خبر: نمایشگاه بزرگ قرآن در مصلای خمینی شهر برگزار می شود.
اصلاح نیوز: چه عجب! چه عجب! مثل اینکه حضرات دارند به خودشون یه تکونی می دهند؛ البته فعلاً که اداره اوقاف یه خودی نشون داده و مابقی ادارات هم کماکان در حال خدمتگزاری(!) به خلق ا... هستند و وقت اینجور کارها را ندارند. البته دم اتحادیه تشکلهای قرآنی گرم که یه همچین تصمیمی را گرفت وگرنه با این مسؤولانی که ما داریم، حالا حالاها بخاری از کسی بلند نمی شد!
اصل خبر: پدری بعد از گذشت 12 سال هنوز پسرش را به خانه راه نمی دهد.
اصلاح نیوز: تو مسجد با یه مرد 30-40 ساله آشنا شدم. واسم تعریف کرد که 12 سال پیش پدرم من را از خونه بیرون کرد و من مجبور شدم تو یه مخروبه ای زندگی کنم که نه آب داره و نه برق. شبها با نور شمع و یه علاءالدین سر کنم و... و اینکه هنوز پدرم راضی نمی شه من را به خونه راه بده. تعجب کردم عجب دنیایی شده؟ اگه صد در صد هم حق با پدر باشه، چطور دلش اومده 12 سال پسرش تو بدبختی فلاکت و سرمای زمستون زندگی کنه، خودش روی مبل بغل بخاری لم بده؟ عجب آدمایی پیدا میشند!
اصل خبر: جهاد کشاورزی شهرستان از برخی پروژه های حوزه فعالیتش اطلاعات کافی ندارد.
اصلاح نیوز: خدا خیرش بده سازمان جهاد کشاورزی استان را. در حال احداث یه بند خاکی توی چشمه لادره، از اداره جهاد کشاورزی شهرستان می پرسیم قضیه بند خاکی چیه؟ می گه چی؟ اصلاً چشمه لادر کجاست؟ می پرسیم پروژه «باغ» موزه فضایی به کجا رسید؟ می گه: باغ موزه¬ی چی؟ اینا که می گی یعنی چه؟!
اصل خبر: کمبود مدرسه در خمینی شهر خانواده ها را به زحمت می اندازد.
اصلاح نیوز: صبح زود طرفای میدون آزادی از نانوایی برمی گشتم. بچه 8-7 ساله ای را دیدم که کیف بر دوش می رفت. پرسیدم کجا می ری؟ گفت: دبستان دکتر حسابی. پیش خودم گفتم: میدون آزادی کجا، دبستان دکتر حسابی کجا؟ این بچه هر روز صبح حداقل باید نیم ساعت پیاده و تنها کوچه ها را گز کنه تا برسه. تازه پس فردا که بارندگی و برف و سرما میشه، چطور می خواد بره؟ همه که پول ندارند واسه بچه شون سرویس بگیرند. خیّرین شهر کجا هستند؟
اصل خبر: مسکن مهر یا مسکن بی مهری؟ مسأله اینست.
اصلاح نیوز: هفته گذشته کارمند یکی از تعاونیهای مسکن مهر خمینی شهر ایمیلی به این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید زده و ناگفته هایی را گفته بود که خیلی حرفا داشت. راست میگه دیگه. الکی دلمون را خوش کرده ایم. دولت هم که داره تموم میشه ولی از قدیم گفته اند «از این ستون تا اون ستون فرجه»!
روزنامه فرصت از سال 13 کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر خبر های خود را به صورت آنلاین نیز ارائه میکند