علی الهی به دلیل عدم تضمین کسب طلا به پارالمپیک اعزام نشد
خبرگزاری فارس در این زمینه گزارشی قابل تأمل منتشر کرد و نوشت: مسابقات پارالمپیک لندن 2012 بلافاصله پس از پایان مسابقات المپیک 2012، آغاز شد اما همچون دوره گذشته ورزش اصفهان نمایندهای در رقابتهای پارالمپیک که معتبرترین میدان رقابتی ورزشکاران جانباز و معلول است، نداشت.
پس از حذف علی نادری، فرهاد رایگا و علیرضا مختاری که دو نفر اولی سهمیه پارالمپیک را نیز کسب کرده بودند، از لیست ورزشکاران اعزامی به پارالمپیک، به نظر میرسید علی الهی تنها نماینده ایران در این مسابقات باشد اما در ادامه روند اصفهان ستیزی [خبرگزاری فارس علی الهی را اصفهانی معرفی می کند] کمیته ملی پارالمپیک، قهرمان دو و میدانی نابینایان نیز به دلایل واهی خط خورد.
الهی: دو سهمیه گرفتم اما مرا حذف کردند
الهی دارنده دو مدال طلای قهرمانی جهان و مدال برنز بازیهای آسیایی که موفق به کسب دوسهمیه ورودی مسابقات پارالمپیک لندن شده بود در میان ناباوری از لیست نفرات اعزامی به پارالمپیک خط خورد. الهی درگفتگوی تلفنی با خبرنگار فرصت گفت: همه شرایط برای اعزامم آماده بود و معلوم نیست من که نامم در بین شرکت کنندگان بازی ها بود به چه دلیلی حذف شدم. من دراین مدت تمرینات زیادی را با سختی های فراوان انجام دادم اما امروز از این اتفاق متعجبم. وی افزود: آیا با یک قهرمان ملی باید اینگونه برخورد شود؟ بنده حتی حاضر بودم هزینه اعزامم را پرداخت کنم اما ضعف فدراسیون باعث شد هیچ کمکی به من نشود. وی با گلایه از هرج و مرج موجود در ورزش نابینایان گفت: در یک مراسم افطاری که برای تجلیل از قهرمانان ترتیب داده شده بود فرماندار و رئیس اداره ورزش و جوانان خمینی شهر نه تنها نامی از من نبردند بلکه از بعضی قهرمانان استانی هم تجلیل کردند اما مرا فراموش کردند. وی گفت: با انگیزه فراوان به تمریناتم ادامه می دهم و مطمئن باشید به آنها ثابت می کنم که اشتباه بزرگی کردند. الهی در پایان ضمن ابراز تاسف از عدم حضورش گفت: از مردم خمینی شهر از بابت ازدست رفتن این فرصت عذرخواهی می کنم و امیدوارم در رقابتهای بعدی باعث سرافرازی آنها باشم.
فیاض: فدراسیون نظر ما را قبول ندارد
دبیر هیئت نابینایان استان اصفهان نیز درباره حذف علی الهی از جمع ورزشکاران پارالمپیکی گفت: کمیته ملی پارالمپیک شرایطی را پیش روی الهی گذاشته بود و وی باید تضمین مدال طلا را میداد که عملاً امکان پذیر نبود. سید اصغر فیاض با اشاره به اینکه الهی در رکوردگیری تیم ملی رکورد خوبی را به ثبت رسانده است، تاکید کرد: هیئت نابینایان استان برای رفع این مشکل پیگیری های بسیاری کرده و با فدراسیون و اداره کل ورزش و جوانان مکاتباتی انجام داد اما به نتیجه نرسید. وی ادامه داد: فدراسیون نظر کمیته ملی پارالمپیک را پذیرفته و نظر ما که زیر دستشان هستیم را قبول ندارند.
امیدواریم به همت نماینده مردم شهرستان و از طریق فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی این مسئله پیگیری شود.
روزنامه فرصت از سال 13 کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر خبر های خود را به صورت آنلاین نیز ارائه میکند