دريافت مهريه 14 سكهاي و نفقه، دليل جدايي زن 34 ساله از شوهرش
زني در دادگاه خانواده گفت: حدود 7 سال از زندگي مشتركمان ميگذرد و من در اين مدت از حقوقم به جاي نفقه استفاده ميكردم.
به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، زني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق خود را به قاضي ارائه كرد و گفت: نفقه حق من است ولي شوهرم 7 سال از پرداخت حقم چشمپوشي كرده است. ميخواهم با گرفتن نفقه و مهريهام از حق چند ساله خود دفاع كنم.
وي با اشاره به اينكه يك فرزند داريم، افزود: وظيفه شوهرم است كه ماهيانه هزينهي را به عنوان نفقه براي من و فرزندم بپردازند اما در اين سالها هيچگاه هيچ هزينهاي را پرداخت نكرده است.
اين زن كه 34 سال سن داشت، گفت: شوهرم در اين سالها بسيار راحت و بيخيال بوده و اكنون بايد متوجه شود كه داشتن زن و فرزند هزينه دارد. بارها از او خواستم كه هزينههاي مربوط به فرزندمان را متقبل شود اما هيچگاه زير بار مسئوليت نرفت.
اين زن جوان بيان كرد: ميخواهم از شوهرم جدا شوم تا او متوجه شود كه زندگي خرج دارد زيرا تا زماني با يكديگر زير يك سقف زندگي ميكرديم متوجه اين موضوع نبود و اكنون بايد با پرداختن مهريه 14 سكهاي و نفقهام بفهمد كه زندگي چيست و چه خرجهايي دارد.
وي در پايان افزود: در اين سالها از اينكه هيچ هزينهاي از سوي شوهرم دريافت نميكردم خسته شده بودم. او وضع مالي خوبي دارد اما از خرج كردن براي من و فرزندمان امتناع ميكند. به همين دليل خواهان جدايي از او هستم و ميخواهم به تنهايي فرزندم را بزرگ كنم.
به گزارش ايسنا، قاضي دادگاه بعد از شنيدن اظهارات زن جوان از او خواست تنها نفقه ندادن شوهر خود را دليل جدايي نكند و به زندگي ادامه دهد. همچنين به دليل عدم حضور مرد در دادگاه حكمي مبني بر طلاق صادر نشد.
روزنامه فرصت از سال 13 کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر خبر های خود را به صورت آنلاین نیز ارائه میکند