نه قم نه تهران، از اصفهان کاندیدا می شوم
خبرگزاری ایمنا: رییس مجلس شورای اسلامی گفت: از قم و تهران برای دوره بعدی مجلس کاندیدا نمی شوم ترجیح می دهم اصفهان را برای این منظور انتخاب کنم.
به گزارش ایمنا، نزديك به ۱۰۰ خبرنگار و عكاس در نشست خبری دکتر لاریجانی حضور داشتند به طوری که رییس مجلس شورای اسلامی با ابراز تعجب گفت: نمی دانستم نصف جهان از بدنه رسانه ای قوی و خوبی برخوردار است و جای بسی خوشحالی وجود دارد.
در ادامه دکترعلی لاریجانی به سووالات خبرنگاران پاسخ داد که با حاشیه هایی همراه بود وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این که از قم یا تهران
” عجله ای ندارم که کاندیداتوری خود را برای دوره بعدی مجلس اعلام کنم و از رجال غیب هم نیستم که پیش بینی در این زمینه داشته باشم، من یک آدم معمولی هستم “
کاندیدا برای دوره بعدی مجلس خواهید شد گفت: از قم و تهران برای دوره بعدی مجلس کاندیدا نمی شوم بلکه ترجیح می دهم اصفهان را برای این منظور انتخاب می کنم اما از آقای فولادگر نماینده مردم اصفهان در مجلس می ترسم.
رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: عجله ای ندارم که کاندیداتوری خود را برای دوره بعدی مجلس اعلام کنم و از رجال غیب هم نیستم که پیش بینی در این زمینه داشته باشم، من یک آدم معمولی هستم!
طبق وعده ها افتتاح پروژه شهید ستاری، کلنگ زنی فاز دوم طرح احیای میدان امام علی (ع) و بازدید از مرکز همایش های بین المللی اصفهان توسط دکتر لاریجانی انجام شد.
- در نشست خبری دکتر لاریجانی جمعی از مسوولان استان و شهر از جمله استاندار و شهردار اصفهان و رییس شورای اسلامی شهر حضور داشتند.
ـ ارائه گزارش عمليات اجرايي تقاطع شهید ستاری توسط معاون عمراني شهرداري اصفهان در نوع خود قابل توجه بود. به گونهاي كه خود او نيز گفت: مديريت اين پروژه را خود شهرداری بر عهده داشته است!
ـ بلافاصله پس از گشايش رسمي پروژه شهید ستاری استقبال مردم از این طرح هم قابل توجه بود.