نحوه طلاق در میان زوجهاي تحصيلكرده ایران
رئيس مركز سلامت خانواده و جمعيت وزارت بهداشت گفت: در بين افراد تحصيلكرده جدايي بيشتر از طلاق ديده ميشود. در اين نوع زندگي هر كس زندگي خود را دارد و فقط ظاهر را حفظ ميكند.
به گزارش مشرق، نسرين تهراني در گفتوگو با فارس، با بيان اينكه اگر هر كدام از حيطههاي مشكلات و آسيبهاي اجتماعي را بررسي كنيم به موضوع خانواده ميرسيم، اظهار داشت: متأسفانه در حال حاضر در افراد تحصيلكرده جدايي بيشتر از طلاق ديده ميشود و اين افراد زندگي خود را به اين گونه اداره ميكنند كه فقط ظاهر را حفظ ميكنند ولي هر كس براي خود زندگي ميكند.
وي افزود: هزينههاي جدايي و آسيبهايي كه اين خانواده به خود و فرزندانشان ميزنند بسيار بيشتر از طلاق است و اين افراد به خاطر اينكه مردم از دور زندگي آنها را خيلي خوب و موفق ميبينند نميخواهند پاسخگوي نگاههاي مردم باشند. لذا زندگي را به هر نحوي كه ممكن است نگه ميدارند.
تهراني تصريح كرد: در اين زندگي هر دو فرد افراد خوبي محسوب ميشوند اما علم كنار هم زندگي كردن را ندارند و در واقع مانند شطرنجي است كه نتوانند مهرههاي آن را به درستي حركت دهند. لذا بازي به هم ميخورد.
رئيس مركز سلامت خانواده و جمعيت وزارت بهداشت در ادامه با بيان اينكه طلاق نيز در جامعه آسيبهاي زيادي را به بار خواهد آورد، يادآور شد: به عنوان مثال اين سؤال وجود دارد كه زنها بعد از اينكه از شوهرشان طلاق گرفتند چه نهادي در سطح جامعه براي حمايت از آنها وجود دارد يا چه جايي است كه اشتغال آنها را تأمين كند و همين طور مردها پس از اينكه از همسرشان جدا شدند چه ميكنند اينها هزينههاي پنهاني است كه در جامعه وجود دارد ديده نميشود.