الو فرصت شماره 45
حجم تلفن ها و نامه های مردمی به دفتر «فرصت» که اغلب حاوی درخواستهای مردم از مسؤولان و ارگان هاست رو به افزایش است واین نشان دهنده ضوررت وجود یک پل ارتباطی بین مردم و مسؤولان استان است.
انعکاس این درخواستها و درد دل ها لزوماً به معنای تأیید آنها نیست و در عرف مطبوعات هم نیست که یک مطبوعه در خصوص صحت و سقم ی کادعای تلفنی تحقیق کند. بلکه مطبوعات عموماً تلفن ها و تماسهایی را که· حاوی توهین و تهمت نبوده و تنها شامل یک درخواست یا گلایه جزئی است منتشر نموده و نهادها وارگان ها هم توجیه هستند که باید پاسخ لازم را ارائه کنند.و اینک این تماسها:
شهرداری هر سال درختان زیادی را هرس می کند که جای تشکر دارد ولی وقتی کسی مشغول ساخت مغازه در کنار خیابان می شود عملاً 4-3 درخت را نابود می کند. لطفاً شهرداری رسیدگی کند.
یک شهروند
تابلوی خیابان یزدان پناه غربی مدتی است که افتاده، لطفاً آن را درست کنید. درضمن برنامه هفتگی جمع آوری زباله را دوباره در نشریه اطلاع رسانی کنید. همچنین لطفاً پل های عابر پیاده روبروی کتابخانه الغدیر را درست کنید.
یک شهروند
آقای امانی رتبه سوم کشور را در رشته مداحی کسب کرد، اصفهان مطرح کرد اما شما ننوشتید. چرا؟
برادر آقای امانی
من خدمتگزار یک مدرسه هستم. آموزش و پرورش گفته بودجه ندارم و قرار است حقوق و عیدی ما را بعد از عید بدهند.
یک شهروند
برخي کارمندان شهرداری برخوردشان با مردم مناسب نیست!
یک شهروند
تلفن نظام وظیفه همیشه مشغول است پس ما چطور تماس بگیریم؟
یک شهروند
دیشب تلویزیون شبکه 5 درباره یک باند سرقت برنامه داشت که نیازی به پخش اعترافاتشان نبود چون از لهجه شان پیدا بود که سده ای هستند. چند روز پیش در یکی از شهرهای استان دنبال آدرسی می گشتم به من گفتند: خمینی شهری هستی؟ این برنامه ها برای ما بدنامی است.
مختاری
وضعیت دامداری ها نامساعد است. خرید شیر بسیار کم شده از طرفی کارخانه شیر هم کمتر شیر می خرد. ما قبلاً 20 تا گاو داشتیم ولی امروز 5 تا شده اند. ولی همین مقدار شیر هم خریداری نمی شود.
من کارگر قراردادی آموزش و پرورش هستم. حقوق اسفند و عیدی را به من نداده اند. مگر ما انسان نیستیم؟ مگر ما عید نداریم؟ مگر ما خرج نداریم؟ چرا بی عدالتی می کنند.
چرا سنگهای تاریخی قبرستان را در امامزاده سید محمد رها کردند؟! این سنگها دارد از بین می رود. اینها بخشی از هویت و تاریخ ماست. چرا پیگیری نمی کنند؟
یک شهروند
توی بلوار امیرکبیر روبروی تقاطع آدریان را کنده اند (نمی دانم برای چی؟!) من همان جا خوردم زمین، به گفته مسؤولین اورژانس من هشتمین کسی بودم که اینجا افتاده است. مگر چقدر هزینه بر می دارد تا شهرداری اینجا را درست کند. حتماً باید یک نفر بمیرد؟
رضایی
فاضلاب رستوران [...](شریعتی شمالی)، توی جوی روبروی مغازه هاست. چند بار هم به مرکز بهداشت و شهرداری گفته ایم و حال به شما هم می گوییم. تابستان مگس جمع می شود.
جعفری
پل های خیابان امیرکبیر را درست کرده اند به جز فرعی 66 سطل زباله های بزرگ را هم سر این کوچه نگذاشته اند. یک دور برگردان برای خیابان شهید بهشتی به طرف استادیوم و یکی هم برای بلوار آیت ا... جبل عاملی به سمت میدان کوزه لازم است تا تصادف نشود.
گزارشگر خود را بفرستید خوزان و فروشان که اتباع خارجی (افغانی) زیاد هست کم کم می شود افغانستان. ورودی کمربندی دانشگاه آزاد حدود 300 الی 500 متر آسفالت می خواهد شن سفت هم دارد و آماده آسفالت است. نتیجه اختلاف نظر پادگان چی شد؟ روی پل زیرگذر گلزار شهدای خمینی شهر مانور بدهید این شأن شهر و شهدا و همه را زیر سؤال می برد.
مهندس پرنده
انجمن هایی تشکیل شده که کارگران ساختمانی را بیمه می کنند. وقتی که اقدام کردیم، گفتند باید 30000 تومان حق عضویت در صنف های مربوطه (معماران، بنایان و ...) بدهید در حالی که در اصفهان این حق عضویت را نگرفته اند.
گلرضایی
درجاده کانال سیم برق ها را دزدیده اند و برده اند.
یک شهروند
مگر صدا و سیمای استان مربوط به همه استان نیست؟ پس چرا سهم خمینی شهر از صدا و سیمای استان این همه کم است؟ لطفاً یک گزارش با موضوع سهم خمینی شهر از صدا و سیمای استان تهیه کنید.
روز هفتم عید که شد در خیابان توحید ورودی خانه سرتیپ یک بنر زدند تا مهمانان نوروزی را راهنمایی کنند. با خودم گفتم چرا این همه دیر؟! حالا که اکثر مهمانان آمدند و رفتند؟! یک باره دیدم تعدادی از ماشینهای نیروی انتظامی آمدند آنجا برای محافظت. تازه فهمیدم آقایان بنر را برای مسؤولان زدند نه مردم!
اوایل اسفند در شبکه رادیویی اصفهان، توی یک طنز لهجه خمینی شهری را مسخره کردند. لطفاً پیگیری کنید.
استدعا دارم که حداقل قسمتی از جاده خاکی بین دانشگاه آزاد و کمربندی (به سمت نجف آباد) را آسفالت کنند. اینجا خیلی گرد و غبار است. نکته دیگر اینکه من اهل جوی آباد هستم. قرار بوده که روبروی خیابان شمس، خیابانی به نام «شهدای جوی آباد» احداث شود. شهرداری خمینی شهر هر 2 سال یک بار می آید اینجا و یک خانه را خراب می کند. جوی آباد پهلوی منطقه 11 اصفهان است و امروز صبح در رادیو اعلام کرد که در رهنان، قرار است یک خیابان جدید احداث شود؛ مطمئن باشید یک ماهه کار این خیابان تمام است. ما نمی خواهیم که شهرداری خمینی شهر مثل شهرداری اصفهان باشد ولی حداقل در سه فاز کار خیابان شهدای جوی آباد را تمام کنید. در اصفهان خیابان جدید الاحداث بین مسجد سید و میرداماد با سرعت هرچه تمام تر تمام شد امیدواریم الحاق هرچه سریعتر انجام شود. مسئله آخر اینکه چرا در تابلوهای شهری خمینی شهر نوشته خمینی شهر یا اصفهان؟ بین اصفهان و خمینی شهر که مرزی نیست.
این شهر خمینی شهر اگر ثبات مدیریتی نداشته باشد و پیدا نکند، مشکلات آن همچنان لاینحل خواهد بود و بلکه بیشتر هم خواهد شد. اولاً فرماندار و یا رئیس آموزش و پرورش تا آمدند متوجه شوند مشکلات این شهرستان چیست و کجاست و راه حل هایش چگونه است خداحافظی کردند و دوباره حالا تودیع و معارفه و مدتها طول بکشد تا بعدی ها متوجه شوند خمینی شهر کجاست و یک سال نشده دوباره همین عزل و نصب ها و همین استعفاها! امید است این شهرستان ثبات مدیریتی پیدا کند.
محمدی
پیشنهاد می دهم که تبلیغات مراسمات و همایش ها و سمینارهای کشوری و بین الملی که در دانشگاه صنعتی، آزاد، پیام نور و شهرک علمی و تحقیقاتی برگزار می شود به طور عمده و گسترده در سطح شهرستان انجام گیرد. (قابل توجه است که این امور باعث می شود که جلوه زیبا از شهرستان در ذهن مردم و مسافران عزیز ايجاد می شود و باعث خود بالندگی و پویایی ذهن جوانان و نخبگان شهرستان می گردد.) همچنین دبیرستانی ها و هنرستانی ها بالاخص اول دبیرستانی ها و پیشدانشگاهیان اردوهای علمی و آشنایی با این اماکن علمی بالاخص دانشگاه صنعتی و شهرک علمی و تحقیقاتی برایشان برگزار گردد تا اینکه راه زندگی خود را دقیق تر و عالمانه پیگیر شوند.
اخیراً از چهارراه CNG رد می شدم دیدم که اسم این چهارراه را چهارراه کارمند نامگذاری کرده اند. احتمالاً دلیلشان این است که مجتمع کارمندان درآنجا ساخته می شود. ولی این اسم که مفهوم چندانی ندارد. ما این همه مفاخر و بزرگان داریم که در خود نشریه شما تعدادی از آنها معرفی شده اند. بهتر نبود نام یکی از بزرگان و مفاخر این شهر را روی این چهارراه می گذاشتند؟
محمدی از منظریه
شهرداری درمیدان نماز یک پارک محلی به نام بهار ساخته و کلی هزینه هم کرده فقط چمن کاریش مانده که انجام نداده و همین باعث شده این پارک بلا استفاده بماند. اگر مشکل کم آبی است چطور است که شهرهای اطراف این همه پارک و فضای سبز دارند ولی به خمینی شهر که می رسد دریا می خشکد؟
یک شهروند
اولاً می خواهم بدانم که علت رفتن فرماندار چیست؟ ثانیاً از شبکه 2 جمهوری اسلامی تشکر می کنم به خاطر اینکه روز 14 فروردین برنامه ای راجع به خمینی شهر پخش کرد. نکته آخر اینکه چرا جایگاه CNG جدید راه نمی افتد؟
حاج هاشمی
ما عوارض مان را هر سال کامل پرداخت می کنیم. به بعضی از محلات خیلی رسیدگی می کنند. در خیابان سلمان فارسی پیاده روهای پارک سابیده شده. منبع آب و سنگ هنوز همان شکل باقی مانده است. جاهایی را سنگ فرش می کنند که لازم نیست. لطفاً رسیدگی کنید. من فرهنگی ام. برای باغچه های مدرسه، ما به شهرداری درخواست گل و گیاه دادیم و یک مشت گل و گیاه درب و داغون به ما داده اند.