تعزیه امام هادی (ع)

ارسال در سینما و تئاتر

با هزینه بانیان، کانون سید الشهداء تعزیه امام هادی (ع) را اجرا کرد به گزارش خبر نگار فرصت آنلاین این نمایش درتکیه حاج حسن دوشنبه بازار اجرا شد
مسول کانون تخصصی تئاتر سید الشهدا مساجد شهرستان خمینی در رابطه باتعزیه امام هادی (ع) گفت: این نمایش که 20 نفرعوامل داشت حدود 1 میلیون تومان هزینه داشته است که تماما توسط مردم و خیرین تامین شده است.
حاجیان افزود: نمایش اولین آیه عشق برای دومین بار در کشور بعد از برگزاری آن در فروردین ماه امسال در خمینی شهر مجددا در این شهر برگزار می شود. این نمایش که پاسخ به شبهات وهابیت در مورد حضرت زهرا(س) می باشد امسال به مدت 10 شب در تمام مساجد شهرستان اجرا می شود. که تاکنون در دو مسجد جامع اصغرآباد و بیت الزهرا(س) خوزان اجرا شده است. این نمایش20 نفر نیرو داشته که تمامی هزینه های این نمایش نیز توسط مردم تامین شده است. نمایشنامه این نمایش توسط خود اعضای کانون با استنباط از کتاب های صحیح بخاری، بحارالنوار جلد اول و القطره به تحریر در آمده است.
کارگردان این نمایش: محمد رسول پریشانی ، طراح لباس: مهدی سالمی ، نورپردازی توسط ابراهیم صادقی و مدیریت صوت توسط آرمان صادقی صورت گرفته است.
بازیگران این نمایش عبارتند از: امیر حسین نیکنام، حسین حاجیان، محمد جواد حاجیان، محمد رسول پریشانی و مهدی رحمتی.
.