خاطراتی از اجراهای نمایش های خاله خانم
فعالیت های فرهنگی و هنری در زمینه های مختلف فیلم و نمایش و گذاشتن نمایشگاه های هنری و خبرنگاری و عرصه رسانه ای و غیره همواره با مشکلات و مسائل همراه بوده کم خاطرات تلخ و شیرینی را به وجود می آورد که برای مردم جذابیت های خاص خود را دارد لذا بر آن شدیم که در ستون هنرکده که خاص انعکاس فعالیت ها و مطالب هنری فرهنگی است آنچه را که در جریان آن قرار داریم بازگو نماییم.
لذا از هنرمندان عزیز شهرستان در خواست می کنیم فرصت آنلاین را از فعالیت ها و برنامه خاطرات خود بی خبر نگذارند و قبل از اجرای برنامه های خود خبر آن را برای سایت ارسال تا انعکاس یابد در این نوبت به چند خاطره از گروه نمایش آقایان عمادی و کیانی و همکارانشان در اجراهای نمایش های خاله خانم می پردازیم:
در یکی از شب های نمایش، حوضی که وسط دکور وجود داشت و آب در آن بود سوراخ شده و آب روی صحنه جاری شده و آن را خیس می کند خاله با گفتن کلمات و دیالوگهایی که تماشچیان فکر می کنند جزو نمایش است عوامل پشت صحنه را متوجه کرده و آنها هم به شکل نمایش به روی صحنه می آیند و آب حوض را تخلیه و محوطه را خشک می کنند.
در یکی از شب ها هنگام اجرای نمایش ناگهانی برق قطع می شود و خاله احتمال مشکلاتی را می دهد و لذا قطع برق را جزو نمایش جلوه داده و با دیالوگ های مناسب موفق می شود تماشچیان و شرایط را کنترل نماید.
در شبی از شب های اجرای نمایش هنرمندان برای پوشیدن لباس های خود به پشت صحنه می روند و متوجه می شوند که لباس های ویژه نمایش آنها نیست ابتدا از همدیگر محل لباس ها را سؤال می کنند و به جستجوی آنها می پردازند کم کم متوجه می شوند که لباس در کار نیست آقای عمادی از موضوع باخبر می شود و تاکید می کند به هر شکل باید نمایش به موقع اجرا شود، افراد به تکاپو می افتند و در مدت کوتاهی موفق می شوند لباسهای مناسبی از گوشه و کنار شهر فراهم و به موقع پرده را کنار بزنند.
همه شبه فرمهای نظر سنجی به تماشچیان داده می شود که حاوی نظرات جالبی است مثلا فردی نظر داده بود که باید خاله قطع و کوبنده و محکم باشد و به همه حمله کند و انتقاد کند و نسبت به نمایش های قبلی انتقاد کم شده است و خاله ترسو شده است آقای عمادی اتفاقی صاحب آن نظر را می یابد و از وی می پرسد چگونه چنین کاری را انجام دهد و او چه انتظاری دارد من باید حرف منطقی بزنم و همه جوانب را بسنجم در جواب آن نویسنده آن نظرسنجی می گوید من نمی دانم این حرفها حالی من نیست شما باید شدید انتقاد کنید.
روزنامه فرصت از سال 13 کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر خبر های خود را به صورت آنلاین نیز ارائه میکند