خمینی شهر 60 هزار بیکار دارد
«خمینی شهر 60 هزار بیکار دارد» این شاه بیت سخنان سید جواد ابطحی در مراسم جشن اهل بیت (ع) بود که البته با تعجب حضار مواجه شد.
Â
مراسم جشن مباهله به سنت چند سال اخیر با حضور نماینده شهرستان در مسجد ملاحیدر برگزار شد. وی در مقدمه ای به تشریح واقعه مباهله پرداخت و این روز را از اعیاد بزرگ شیعیان و از دلایل برحق بودن تشیع دانست.
نماینده به تلاش دشمنان برای تخریب چهره شهر اشاره و یکی از مصادیق آن را بزرگنمایی حادثه باغ دانست و گفت: دشمنان حادثه باغ را با دو هدف بزرگنمایی کردند اول اینکه لکه ای سیاه بر دامان شهری که حسینیه ایران است بگذارند، هدف دومشان هم این بود که نام خمینی را که بر این شهر نهاده شده مخدوش کنند.
سیدجواد ابطحی در ادامه به بیان گزارشی از عملکرد خود پرداخت و گفت: روزنامه روزگار تیتر زد که در این شهر جنایت نرخی ندارد، با این روزنامه برخورد کردم و توقیف شد تا بدانند با چه کسی طرف هستند.
وی افزود: زازران در کنار شماست با 12 هزار جمعیت. نماینده فلاورجان چهار سال است تلاش می کند اینجا شهر شود ولی نشد، من هم کمکش می کنم. ولی تا ما گفتیم اصغرآباد شهر شود زود موافقت کردند. ولی عده ای می گویند ابطحی چکار کرده است. یعنی چه چکار کرده است؟
نماینده با بیان اینکه مردم خمینی شهر 80 میلیون تومان پول نقد به سومالی کمک کردند Â تاکید کرد: مردم ما مردم خوبی هستند، البته من معتقدم همه مسئولان ما زحمت می کشند. خود من تا جایی که توانسته ام کار کرده ام اما اقدامات انجام شده در شان این مردم نیست.
سیدجواد ابطحی افزود: بودجه صندوق مهر امام رضا(ع) یک و نیم میلیارد تومان بود، تلاش کردیم سه میلیارد تومان شد. با این سه میلیارد 370 شغل ایجاد شد با این حال همین بودجه بهمن ماه تمام شد. البته امسال هم پیگیر بودجه این صندوق هستم تا بودجه خوبی برای خوداشتغالی قرار دهیم.
وی به موضوع مترو اشاره کرد و گفت: بودجه مطالعات خط متروی اصفهان -خمینی شهر را در بودجه امسال قرار دادیم. دیدم که گفتند ما این خط مترو را از خیابان بزرگمهر می بریم آزادی و از آزادی می بریم درچه. من گفتم کور خواندید، مسیر مترو باید از اصفهان به خمینی شهر باشد یعنی به خیابان آیت ا.. اشرفی اصفهانی و میدان شهدای خمینی شهر برسد. ما ابتدا نمی دانستیم می خواهند نقشه را منحرف کنند.
ابطحی به موضوع بیکاری در شهرستان اشاره کرد و گفت: یکی از بزرگترین شهرهایی که نرخ بیکاریش بالاست شهر ماست، 60 هزار نفر در این شهر بیکارند. البته برخی از کارها یک روزه است من اینها را کار نمی دانم مثلاً سیگارفروشی که کار نیست. تعریف سازمان جهانی کار می گوید کسی که یک ساعت در هفته مشغول باشد بیکار شمرده نمی شود. من این تعریف را قبول ندارم. کار این است که فرد مطمئن باشد فردا بیرونش نمی کنند. من شرمنده می شوم وقتی مراجعه کننده پیش من می آید و تقاضای کار می کند.
وی ادامه داد: کارخانه که نمی توانیم بزنیم چون در شعاع 50 کیلومتری اصفهان هستیم. بخواهیم هم بزنیم مشکل کمبود زمین داریم. البته کلنگ شهرک صنایع غذایی با 50 هکتار زمین زده شد و پیگیر بودجه هایش هم هستیم. از چشمه دیمه برای احداث کارخانه شیر در این شهرک آمده است ولی چه کنیم که هنوز نه برق به این شهرک رفته نه آب.
نماینده افزود: خودباوری مهم است، نباید احساس ضعف کنیم. ما در این شهر مخترعی داریم با وجود اینکه دیپلم دارد ولی سه تا اختراع به ثبت رسانده و هفت اختراع هم در نوبت ثبت دارد، دولت یک سفر او را فرستاد یونان. معاون رییس جمهور هم به این مخترع گفته بدون کنکور می توانی در رشته مکانیک ادامه تحصیل بدهی. این نخبه ها را باید مطرح کرد.
سیدجواد ابطحی به سفر خود به برزیل اشاره کرد و گفت: من خارج از کشور که بودم دیدم بخشی از ساحل ریودوژانیرو را پرچم زده بودند برای همجنس بازان. از عدالت خدا به دور است که ما را همراه اینها ببرد جهنم.
وی به نمایش غدیر امسال و بارندگیهای اخیر اشاره کرد و گفت: این بارندگی ها به برکت برنامه غدیر خمینی شهر بارید، دلیل هم دارم، مدلهای هواشناسی چنین بارانی را پیش بینی نکرده بود و جالب است بدانید این باران مخصوص خمینی شهر آمده بود. بین شهرهای استان اوج بارندگی اخیر در خمینی شهر با 41 میلیمتر بود. معلوم است خدا این ابر را فرستانده است اینجا.