تعطیلی یک کارگاه تولید زولبیا و سه قلیان خانه

ارسال در بهداشت

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و تولید زولبیا بامیه در کارگاه های قنادی، در اولین روز ماه رمضان، بازرسین بهداشت محیط شبکه بهداشت شهرستان نسبت به بازرسی از کارگاه های مذکور اقدام و با انجام 20 مورد نمونه برداری از مواد اولیه و روغن مصرفی، خمیر شیرینی، محلول زعفران، شهد شیرینی و محصولات تولیدی آنها، اقدام به ارسال نمونه های مذکور به آزمایشگاه مواد غذایی نمودند و درهمین راستا یک کارگاه غیرمجاز تولید زولبیا و بامیه تعطیل شد. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خمینی شهر، بازرسین بهداشت محیط شبکه به اتفاق مسوول امور حقوقی شبکه و نمایندگان بازرسی اتاق اصناف و اتحادیه صنف تولید گز و شیرینی شهرستان، به این امر اقدام نمودند.


روابط عمومی این اداره همچنین از تعطیل کردن ۳ واحد غیر مجاز ارائه قلیان با همکاری مامورین نیروی انتظامی شهرستان خبر داد و گفت: در این رابطه تعداد ۲۵۰ دستگاه قلیان و وسایل دخانی از محل های مذکور ضبط و جمع آوری گردید.