اولویت های کاری بهداشت محیط در سال ۱۳۹۴

ارسال در بهداشت

مسوول گروه مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت خمینی شهر اولویت های کاری بهداشت محیط شهرستان را در سال ۱۳۹۴ اعلام کرد. به گزارش روابط عمومی شبکه محمدی، اظهار داشت با توجه به رسالت خطیر بهداشت محیط و لزوم رسیدگی به انتظارات و درخواست های مردم شهرستان امید است با همدلی و همکاری مسوولین درون بخشی و برون بخشی در سال جاری خدمات قابل توجه و چشمگیری به جامعه ارائه شود. این اولویت عبارتند از:


۱- پیگیری شروع اجرای طرح فعالیت شرکت ها و موسسات مشاوره خودکنترلی و خود اظهاری بهداشتی در شهرستان


۲- اجرای طرح استفاده از سبزیجات آماده طبخ بهداشتی در رستوران ها، طباخی ها و اغذیه فروشی ها


۳- اجرای طرح استفاده از گوشت سفید و قرمز بسته بندی شده بهداشتی در رستوران ها، طباخی ها و اغذیه فروشی ها


۴- ساماندهی و رسیدگی ویژه به وضعیت بهداشتی پیتزا، ساندویچ و اغذیه فروشی ها با تاکید بر مواد اولیه مورد استفاده


۵- ساماندهی فعالیت چایخانه های مجاز و تعطیل نمودن کامل کلیه مراکز غیر مجاز عرضه قلیان


۶- اجرای طرح رستوران های سلامت محور در شهرستان با همکاری واحد بهبود تغذیه جامعه


۷- پیگیری راه اندازی و انجام آزمایشات میزان پراکسید روغن، بلانکیت، و میکروبی در نمونه های مواد غذایی و تجهیز و ارتقائ آزمایشگاه مواد غذایی 


۸- فعال نمودن و مشارکت جدی کمیسیون فنی تخصصی اتحادیه های صنوف طباخ، تالار و رستوران، گز و شیرینی، لبنیات ساز و لبنیات فروش، خبازان، آرایشگران و .... در راستای ارائه آموزش های تخصصی و بهبود وسایل و ابزار کار


۹- اجرای برنامه خودارزیابی توسط متصدیان مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و ثبت در سامانه کشوری بهداشت محیط


۱۰- اجرای طرح پژوهشی در خصوص بررسی تأثیر آموزش های ارائه شده در آموزشگاه بهداشت اصناف بر دانش، نگرش و عملکرد بهداشتی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با هدف بهبود شیوه آموزش آموزشگاه اصناف


۱۱- ساماندهی و رسیدگی ویژه به وضعیت بهداشتی مهد کودک های تحت پوشش اداره آموزش و پرورش


۱۲- پوشش کامل آرایشگاه های مردانه و زنانه جهت استفاده از بسته لوازم شخصی و اجرای طرح جمع آوری مجزای پسماندهای خطرناک آرایشگاه ها با همکاری شهرداری ها


۱۳- پوشش کامل اجرای طرح جمع آوری مجزای پسماندهای پزشکی تولیدی در مطب ها و مراکز بهداشتی درمانی بخش خصوصی و اجرای قانون مدیریت پسماندها در حیطه های مرتبط


۱۴- ارتقای دانش بهداشتی شهروندان و وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و انعکاس فعالیت ها با همکاری صدا و سیمای مرکز استان جراید محلی و سایت های اینترنی وکمیته فرهنگ شهروندی شهرداری ها


۱۵- ساماندهی وضعیت بهداشتی باشگاه های ورزشی با همکاری اداره ورزش و جوانان


۱۶- پیگیری تشکیل کمیته کنترل آلودگی هوای شهرستان با محوریت اداره حفاظت محیط زیست


۱۷- تشکیل کمیته بهداشت مراکز آموزش عالی شهرستان با توجه به جمعیت بسیار زیاد تحت پوشش


۱۸- تشکیل و راه اندازی کمیته بهداشت مساجد و اماکن متبرکه شهرستان


۱۹- ارتقای تجهیزات و وسایل فنی و تخصصی آزمایشگاه آب شهرستان


۲۰- ساماندهی پایگاه های تغذیه سالم مدارس با همکاری آموزش وپرورش و مرکز بهداشت استان


۲۱- تاکید بر تدوین برنامه های آموزش محور جهت ارتقاء دانش، نگرش و عملکرد متصدیان مراکز و اماکن و اولویت آموزش در کلیه برنامه های مرتبط با کسبه


۲۲- برگزاری جشنواره نان خمینی شهر با همکاری اتحادیه خبازان


۲۳-برگزاری جشنواره غذا با همکاری اتحادیه صنف رستوران و اغذیه فروش با تاکید بر غذاهای سنتی و محلی


۲۴- انجام مانور عملیاتی آمادگی در برابر حوادث غیر مترقبه


۲۵-تجهیز بازرسین بهداشت محیط به وسایل تخصصی وفنی کنترل مواد غذایی در انجام بازرسی ها


۲۶-ساماندهی وضعیت عرضه و فروش سیگار در شهرستان و انجام فعالیت های آموزشی تبلیغاتی با همکاری سازمان رفاهی تفریحی شهرداری


۲۷- ساماندهی و ارتقاء وضعیت بهداشتی کمپ های ترک اعتیاد