جشنواره غذاهای سنتی سالم برگزار شد

ارسال در بهداشت

به گزارش خبرنگار فرصت آنلاین این جشنواره که در روز پنجشنبه 26/10/92 در تالار شاهین برگزار گردید با استقبال بسیار خوب رابطین بهداشتی و خانواده های تحت پوشش، کارکنان ستادی و محیطی شبکه بهداشت و درمان مواجه گردید. خانم جعفری کارشناس مسؤول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان اصفهان که داوری و ارزشیابی غذاها را انجام داد اظهار نمود که همه غذاهای ارائه شده به جشنواره بر اساس موازین علمی و بسیار سالم تهیه شده اند و این گونه جشنواره ها جهت فرهنگسازی و آشنایی مردم با غذاهای سالم که موجب ارتقای سطح سلامتی آن ها می گردد بسیار موثر است. گفتنی است از بین غذاهای متعدد و متنوع ارائه شده 24 غذا بر اساس موازین علمی رتبه های برتر را کسب نمودند و به آنان کارت هدیه اهدا گردید.