آش اماج (کاچی)

ارسال در در شهر

 کاچی


مواد لازم برای 4 نفر


سبزی آش:               یک فنجان خرد شده


آرد:                             یک فنجان


آب:                             5/1 لیتر


نمک، فلفل، زردچوبه:   به میزان لازم


روغن:                             مقداری


طرز تهیه:

آب را با سبزی توی قابلمه ریخته می گذاریم تا سبزی بپزد. آرد را توی سینی پهن کرده با دست کمی آب رویش می پاشیم تا آردها به صورت گلوله های کوچک در بیایند. کمی روغن به سبزی ها اضافه کرده و آردهای گلوله شده را هم به مواد می افزاییم. پس از آن نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده، می گذاریم تا آش جا بیفتد. البته پس از ریختن آرد آش را مرتب هم می زنیم تا سفت نشود و ته نگیرد.


نکته ها:
* این آش به سبب روانی و داغی اش غذای مناسبی برای افطار است.
* کاچی امروزی شیرین و مثل حلواست در صورتی که کاچی و یا اماج قدیمی حتی خوش نمک بوده و برای سرماخوردگی هم سفارش می شده است.
* در شهرهای دیگر به این آش، عدس و یا دال عدس پخته هم اضافه می کنند.