جلوگیری از چاقی از بوفه مدارس تا تغییرعادات خانواده ها
50شرکت مختلف دارای کیفیت مواد سالمتر و با تنوع بالاترازسوی دانشگاه علوپزشکی اصفهان به آموزش و پرورش معرفی شد. به گزارش فرصت آنلاین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در تشریح این اقدام گفت: 46 درصد مردم استان اصفهان کلسترول خون بالا دارند و اضافه وزن 61 درصد از بچهها نگران کننده است.حیدری تصریح کرد: چاقی خود زمینه بروززودرس بیماریهای غیرواگیر است. وی با اشاره به اهمیت کنترل تغذیه درخانوادهها، خاطرنشان کرد: استفاده از غذاهای سنتی کامل و مقوی درحال کمرنگ شدن است اما با فرهنگسازی ، تحرک بیشتر، استفاده از میوه و سبزیجات در سبد غذایی خانوادهها وکاهش فست فودها کنترل تغذیه امکانپذیر است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پذیرش تغذیه سالم درمردم را مهمترین نکته درجلوگیری ازچاقی وعواقب آن دانست وگفت: بوفه سالم و بهداشتی درمدارس از دیگراهدافی است که به دنبال آن هستیم و درهمین راستا این 50 شرکت رامعرفی کرده ایم.وی درپایان خاطرنشان کرد: همچنین سیدیهای آموزشی جذابی تهیه و به مدارس ارسال شده، بنا براین اطلاع رسانی و خوراک فکری کم نیست بلکه نیازمند آن است که همه دستگاه ها دست به دست هم بدهند و درهرچه بهتراجرایی شدن این فرهنگ تلاش کنند.